lördag 13 april 2013

Det var ett tag sen.

Det var ett tag sedan. Fick ju feber förra fredagen, den gick upp och ner hela tiden. På söndagen började jag få kramper i benen när jag rörde mig de blev värre o värre, sen sov jag hela tiden oxå, var trött. Men på torsdagen efter 17 tiden efter ett krampanfall jag skrek av smärta. Ringde jag till sjukhuset ett nr som man kunde ringa under andra tider för när man ringer till sin avd så vet de inte något. Men hon jag pratade med tyckte att jag skulle åka in, hon undrade om jag kan ta mig in, då sa jag nej, för när jag rör mig gör det ont, klarar nog inte att gå nedför trapporna o sitta i bilen. Då sa hon att vi fick ringa efter en ambulans, så Patrik ringde en.
De kom, tror att de va nybörjare, de hade inte satt nålen rätt i venporten, sen va det en massa andra saker men det orkar jag inte skriva om. Fick en del medicin, så venporten fungerade fast den satt fel. Sen in på akuten.

Där tog de massa prover, min sänka var över 300, nu har det sjunkit den är inte på normal ännu men den har sjunkit. När de var klar fick jag åka upp till onkologen, ligger på avd E.  Jag ser helikopter plattan.

På fredagen (igår) fick jag göra en lungröntgen, idag fick jag svar att det kunde ha varit en lunginflamation en liten. Senare fick jag tid för skiktröntgen, men det gick inte att ligga på plattan,så vi skulle göra ett nytt försök idag.
Sen gjorde jag inte så mycket mera, fick 2 påsar med blod, såg på Lets Dance fanns sen inte så mycket mer att se på finns inte så många kanaler mer än 1,2,4,6, svt24 o kumdskapskanalen. sen finns ju barnkanaler men det brukar inte vara något bra där.


Idag blev jag väckt de skulle kolla blodtrycket, men somnade sen om. Vaknade sen vid halv 9 av världens värk i ryggen. En sköterska kom in med medicin, tog de jag fick i mig sen tog vattnet slut. Sen började jag känna att jag va nr2 nödig, hade kvar en slang efter ett drop, så jag ringde efter sköters. Det tog ett tag innan de kom så  jag sa att jag måste på toan NU är jätte bajsnödig. Ena sköterskan hade aldrig träffat mig då frågar hon den andra sköterskan om jag kan gå själv, varför inte fråga mig som ligger där i sängen.  Fick iallafall göra det jag behövde göra, sen hon den "nya" skötersk. drog i katetern lite så har fått lite ont, har sagt till om det till den bra sköterkan.

Sen fick jag en tid för skiktröntgen vid 11. Så jag fick dricka en halv liter kontrastvätska igen, det smakar ju inget för det är mest vatten sen fick jag en del andra mediciner som skulle hjälpa mot värken i ryggen.  När kl va fem i 11 körde de mig till röntgen. Denna gång gick det bra med ryggen klarade av att lägga mig, men då började vänster ben att värka istället. Men klarade av det.
Sen åkte vi upp på rummet. 
Sen kom mina 2 killar Pontus o Patrik <3 <3

När de var här kom en läkare.

Han kom inte med de bästa nyheeterna.

Det har ökat i kotorna så det förklarar varför jag har fått ondare i ryggen.

Sen var jag mer svullen uppe vid njuren.

Sen var det de som har gjort att jag har värk i vänster ben och kramperna i benen som jag har haft den senaste veckan. Jag har en STOR tumör på vänster sidan nedanför revbenen. På måndag ska läkarna diskutera hur/vad som ska hända. Operera gick inte. så kanske att det blir cellgifter igen, kanske strålning. Jag får veta på måndag vad de har tänkt.
Jag HOPPAS att jag klarar  mig till husvagnssemestern jag vet inte hur länge jag blir kvar. Det kommer bara nya o nya cancerskitar helatiden det känns för jävligt just nu.
Vi har sagt till Pontus att mamma har fått nya cancermonster i magen och den är elak. Han sa att han önskade att han kunde trolla för då skulle han trolla bort all cancer.
Det var skönt att Patrik var här när jag fick beskedet.....

Älskar er Patrik o Pontus  <3Nu ska jag snart få hjälp med duschningen, det va ett tag sen. Senast va i torsdags morgon.....


Hoppas ni får en trevlig lördag.

Kram på erHejsvejs

4 kommentarer:

 1. Det finns inte ord som räcker till för att beskriva din situation. Jag tycker livet är så fruktansvärt orättvist! Du får mig att värdesätta min vardag och påminner mig om att leva i nuet och ta tillvara på stunderna tillsammans med de som betyder allra mest för mig. Kramar om dig Eva i cyberrymden och önskar dig styrka som du så väl behöver! Tänker på dig och din familj! Barndomsvännen Madde

  SvaraRadera
 2. Jag blir stum av din berättelse. Du är verkligen en fighter. Tänder ljus för dig idag att allt löser sig på bästa möjliga sätt och att du får hjälp för din smärta. Kram LenaMarie

  SvaraRadera
 3. Önskar jag kunde krama dig frisk igen....skrämma bort de stygga monstrerna! Skickar massor med kramar till dig och din fina familj! ♡

  SvaraRadera
 4. Livet är så jävla orättvist!!
  Jag tar gärna din känsla när de gör ont. Önskar och verkligen önskar å håller tummar för att du ska få din husvagnssemester å få rå om dej å de dina med massa kärlek Eva )';
  Kramar å värme <3
  Milli

  SvaraRadera