tisdag 30 april 2013

Valborg

Idag är det tisdag, valborg.

Imorse gick jag upp vid 7.20, sjuktaxin skulle komma kl 8.30. Men jag fick ett sms redan kl 8.15 att han stod o väntade, blev lite stressad då fast jag var klar. Hade väldigt ont i rygg o ben på morgonen, svårt att få på mig skorna, sen nerför trapporna gick bra, sen skulle jag få ut rollatorn, det gick mindre bra, men då kom chauffören o hjälpte mig.

När jag kom till sjukhuset gick jag o anmälde mig, sen gick jag till kiosken (kristallen) o köpte en festis o en liten fralla med ost,skinka. Jag tog 2 tuggor av mackan skinkan smakade inte bra. Jag tog mig en mugg med varm choklad på avdelningen (dagavd) Så kl 9 eller strax efter så startade medicineringen, först fick jag saker mot illamående + 2 andra grejer en halvtimme innan man började med cellgifterna. Jag var klar vid kl 13 så det tog inte hela dagen som det brukade göra. Jag hade med mig stickningen men jag hann inte sticka något, satt o pratade i telefon med Maria o med Robban.
När jag skulle hem idag så behövde jag inte vänta i 1 timme på sjuktaxin hem, nästan 30 min.

Var trött när jag kom hem, så jag har sovit resten av dagen, man blir trött av medicinerna som man får innan cellgifterna. Tyvärr hade jag inte orken att gå till nån brasa, Patrik grillade idag o så åt vi klyftpotatis till det.
Imorgon ska vi grilla med Marie o Stefan, skulle nog vilja ha något annat än klyftpotatis då, kanske potatisgratäng eller nån annan potatis grej.


Ikväll betalade vi alla räkningar, denna månad va inte rolig, tur som va har inte räkningen sen jag låg inne kommit, den ska väl betalas nästa månad hoppas jag.

Iveckan nu måste jag ringa kvartersvärden så han får skriva på min ansökan om ramp o dörröppnare där nere, se va det något mer jag måste göra, jo hitta nr till min handläggare på fk, fick ett brev i går, o jag har skickat in en ansökan som detta brev handlade om, så jag måste ringa o höra med henne om detta, fattar inget...måste bara hitta lappen med nr först  =)


Nästa vecka ska jag få cellgifter igen, men jag vet inte vilken dag det blir, får väl en kallelse i veckan skulle jag tro.


Ja nu har jag inte så mycket mer att skriva om.

Hejsvejs

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar