onsdag 5 december 2012

4 december

Idag är det 20 dagar kvar till jul, dagarna kommer gå så snabbt tror jag.
Idag har Robban varit förbi en sväng innan han skulle på jobbet, vi tog en kopp kaffe och satt och surrade lite.

Har stickat en halstub till Pontus idag, har hunnit sticka 2st andra halstubar till Marie som hon ska få, de är alla i olika färger av restgarn som jag hade kvar.
nu har jag börjat med ett par tjocksockar till Pontus som han ska få i julklapp, sen ska jag sticka ett par tjocksockar till Patriks morbror Leif som han ska få i julklapp, sen har jag inget mer att sticka vad jag vet om.

Har sett en ganska så bra film ikväll men jag vet inte vad den hette, men det var med agenter som de skulle ellimenera filmen hette nåt på B, tyckte att slutet va dåligt, så det blir säkert en fortsättning på den filmen.


Vi ska få gå och äta julbord hela familjen, vi fick välja på julbord eller catering på julafton, men vi valde julbord, vi får det av Patriks chef och arbetskamrater, så himla snällt, men jag vet inte när det blir det är inte bestämmt ännu.

Imorgon ska jag in till sjukhuset en sväng, till kuratorn ska vara där kl 10, sen ska jag väl hem igen, om min rygg samarbetar så ska jag baka pepparkakshuset, så vi kan fixa iordning det när pontus kommer hem, Patrik köpte deg till huset idag, sen blir det att göra en egen deg till pepparkakor, fast i år ska jag bara göra en halv sats det blir så många pepparkakor och det blir att man slänger sen de som är kvar.

På torsdag skulle Marie komma en sväng har hon sagt =)


Blixten trivs bra här, han låter som en gris, sover på dagarna och är vaken om nätterna, som en tonåring.

Nu har jag bestämmt att sätta ut pontus säng på blocket, så får han ta den andra sängen, tror att det kan bli bra.

Nä snart dags att gå och sova, ska ju upp imorgon.

hejsvejs

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar