lördag 30 mars 2013

Fredag 29/3

Idag har det varit fredag, såg nu va klockan var.
Tror att detta var första natten som jag har sovit utan att ha vaknat av värk när jag vänder på mig, så jag vaknade vid 7 tror jag, det kändes så konstigt, men värken kom då sen så fort jag klev upp.

Vi tog det lugnt på morgonen. Körde igång en maskin tvätt som vanligt..

Vid 12 tiden åkte Patrik för att hämta sin mamma, Pontus hängde med, så innan hade han lagt all tvätt i soffan, det går bra att vika tvätten om jag sitter ner, satt o surrade med Sari i telefon. Då kom Helen ner för hon skulle hjälpa mig med stickningen, så hon började vika tvätten  =)  så jag fick avsluta samtalet med Sari, så jag kunde hjälpa till att vika.

Helen visade mig hur jag skulle göra, skulle sy dit armarna på tröjan, sen hann vi med kaffe o tårta oxå.
Sen satt jag och sydde dit armarna det gick ganska så bra tror jag, tog ju en del pausar, när jag skulle sy dit det sista ikväll så var jag tvungen att sätta dit en ny tråd, o det blev fel, så klippte jag, o jag klippte i stickningen, höll på att få panik, tänk om jag måste repa upp det nu, så jag ringde räddaren i nöden Helen, så hon kom ner o hjälpte mig igen  =)   tur hon bor så nära....  =)
Nu har jag lite kvar att göra, dels kragen, och sen där knapparna ska sitta och sen knapphålen, det blir intressant hur det går. Efter det ska man sy öronen o svansen i svart tråd, sen är den klar, ja just det ögon ska den oxå få. Sen är den klar. Ska fota den sen när den är klar... jag är riktigt nöjd med hur den ser ut nu.

Annars idag så kom ju Birgitta hit, så vi åt en liten påskmiddag, prinskorv, köttbullar, leverpastej, skinka, ägg, potatis, rödbetssallad, lax o det viktigaste av allt PÅSKMUST...


Ikväll har jag också gjort lite jobb åt påskharen. Har skrivit några lappar med ledtrådar på så Pontus får springa/gå och leta, både ute och inne. I vanliga fall så brukar jag gå ut på morgonen o lägga ut lapparna, men nu får Patrik göra det, annars så tar det väl halva dagen för mig, jag gjorde en lista åt han så han vet vart han ska lägga rätt lapp på rätt ställe, så de lappar som är inne har han lagt ut, så nu är det bara de lappar som ska vara ute som är kvar, så Patrik ska ut och "slänga" soporna imorgon bitti.
Vet att han tycker att det är roligt, för han har pratat om det när han fick leta lappar åt påskharen.
Jag tycker oxå att det är kul att skriva lapparna.  Vi har gjort så här i flera år nu, när Samuel, Felicia o Gabriel va mindre fick de oxå lappar och gå ut o in och leta efter sitt ägg.
Undra om jag får nåt påskägg??tror inte det.


Jag har börjat få lite ont i halsen, inte bra.

Är sugen att gå på bio o se Groddarna, tror att den kan vara rolig, är det någon som har sett den? den ser då rolig ut på reklamen som man får se på tvn. Sen är ju biopopcorn så goda.


Igår så pratade Pontus med sin kusin Anton för första gången, Pontus är inte så van att prata i telefon så han visste inte riktigt vad han skulle säga. Men snart så kommer Anton o Maria upp och hälsar på, de blir här i en vecka. Så den veckan blir Pontus ledig från skolan.


Nu under helgen på kvällen måste vi frosta av frysen, för snart har vi ingen snö kvar om det fortsätter töa så här. Vi kommer ha mer is i frysen än vad det är ute....


Marie & Stefan har skaffat en ny katt, en hitte katt är det, har sett bilder på den, jätte söt... svart o vit. Stefan hade köpt en ny tv oxå i veckan, snart kan han ha en egen affär med tv apparater =)  jag tror han är beroende av tvapparater  =) hihihi, nä skojade bara, men det är sant att de har många tv apparater. 


På tisdag ska jag till kuratorn, då ska Patrik hämta mig o Pontus, så får han passa han en timme, sen åker vi till Patriks mamma, så slipper Patrik köra hem oss, så kan han hämta oss när han åker hem från jobbet..


Nä nu är klockan alldeles för mycket, Pontus kommer nog vakna vid 7 kanske 7.30 så det är bäst att få några timmars sömn, fast jag är hur pigg som helst.
Är fortfarande mätt efter maten, vi har en godisskål på bordet o jag har inte tagit en ända godisbit, håller mig tills imorrn (idag)


Ha det så bra.

GLAD PÅSK


Hejsvejs

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar