torsdag 7 mars 2013

Ja jag lever

Men vad dålig jag har blivit på att skriva här, och samma sak har jag skrivit de senaste gångerna oxå..... Nu får jag skärpa mig.

Ja när skrev jag senast, va det i fredags?? i lördags gjorde vi nog inget. I söndags var Pontus o Patrik på bollek, efter det så skulle Pontus leka med Oskar, då åkte jag o Patrik till rusta, och sen till maxi för att handla lite mat för veckan.  Det tog på kroppen, när vi väl var hemma så kände jag hur trött jag var i benen när jag gick uppför trapporna.
På måndagen var jag trött i kroppen, kändes att jag hade gått mycket på söndagen.
Pontus skulle ha gått till tandläkaren, men de ringde o avbokade tiden.
Patrik har fått tennisarmbåge  (heter det så?) han har iallafall jätte ont i ena armen. Så han går hos nån sjukgymnast tror jag eller umeåhälsan. Hoppas han blir bra i armen, man ser att han har ont.
Igår tisdag, så skulle jag till kuratorn, men den tiden blev oxå avbokad, hon var hemma med sjukt barn. Pontus blev hämtad vid 10.30 för han skulle gå på bio med Oskar.  Jag hade tänkt försöka dona lite här hemma, men jag somnade och sov i stort sett hela tisdagen. Somnade vid 11, vaknade vid 15, somnade sen igen vaknade vid 17.30 när maten va klar. Åt, drack en kopp kaffe, somnade igen, vaknade vid 20 tiden kanske.  Så dagen blev inte som den var tänkt.

Idag har jag inte sovit iallafall. Jag o pontus har tagit det lugnt, fikade frukost, han fick spela lite tills det va dags för lunch, efter lunchen kom Love o frågade efter Pontus så då försvann de till Love. Jag har suttit o stickat.
Sen gjorde jag maten, laxpyttipanna, lyckades riktigt bra, fast Nancy på jobbet gör den mycket godare  =)   nu blev jag sugen på hennes tonfisksås, fy vad den är GOD!!!!!!!!


I söndags var vi och lämnade inbjudningskort till kalaset, Pontus. Han hade lite svårt att välja vilka han skulle bjuda, men han valde sen 5st.  Han kommer ha kalaset på Fantacy Land, Helena på jobbet har ordnat det, vet inte hur hon kom på den ideen, vet inte heller hur jag ska tacka henne för detta.
Han kommer ha kalaset den 15de  kl 16, men vi kommer att åka till Mc Donalds innan så barnen får en tidig middag så vi åker in kl 15, så då borde vi hinna äta innan kl 16 har jag tänkt, då får de göra grejerna där 1 timme sen är det fika och sen fortsätta med grejerna där, har aldrig varit där så jag vet inte vad det finns för saker så det blir spännande.
Än sålänge har bara 2 svarat att de kommer och en av dom kan köra så det är ju bra =)    Tror att det blir riktigt kul.

Imorgon är det torsdag och jag hoppas verkligen att jag inte har mycket värk i kroppen, utan har mycket ork för jag har ju lovat Pontus att vi ska på luftlandet, värken i ryggen har inte varit den bästa denna vecka, jag får be till gudarna inatt att värken är lagom..


Nä dags att avsluta.

Grannen har magsjuka, W har fått det nu ikväll, inte kul med magsjuka är glad så länge man slipper den.

Hejsvejs

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar