söndag 24 februari 2013

Fredag och Lördag

Jag hade ju tänkt skriva igår ( fredag) men det blev inte av, jag var så mätt hela kvällen efter lunchen.
Jag och pontus blev bjudna på lunch av Helen, vi åt på Shanghai. Det var så GOTT. Pontus va så rolig, innan vi åkte så sa han att han älskade kina mat, ja det han åt var lite ris, 2 friterade kycklingsbitar o 2 pizzabitar, det han nog älskade va glassen....

Min mat

Men jag njöt av maten iallafall, det var så trevligt. Sen hade de den där goda biffen i stark sås, den fanns inte sist vi va där.

När vi kom hem så kan jag säga att jag låg i soffan, var så mätt.
När det var dags för middag, så orkade jag inget, så det var bara Samuel o Pontus som åt, vi gjorde pizzatoast.

Sen hände det inte så mycket mer, Patrik kom hem från Boden de hade packat ihop alla grejer i Leifs lägenhet. Så han var helt slut.

Idag så vaknade jag vid 8 tror jag av den underbara värken. Sen tar det ju en stund innan medicinen värkar, tror att höjningen kan ha hjälpt lite, det känns ganska bra när jag sitter men inte när jag står o går, ska ringa in på onsdag tänkte jag för då har jag ju haft höjd dos i en vecka.
Pontus har varit på bollek idag, nu kommer den vara på söndagar sa Patrik för de är inte så många barn, kan förstå det inte så kul att hålla i bollek för 6-7 barn.

Jag har haft värk idag o varit halv trött, så jag har inte orkat göra något. Patrik börjar bli helt slut, vet inte hur länge han orkar med innan han brakar ihop om jag ska vara ärlig.
Han gör så otroligt mycket. Jobbar 7-16 så han åker ju vid 6.30 lämnar Pontus sen till jobbet, sen hämta Pontus om ingen har hämtat han då är han hemma ca 16.50. Sen är det matlagning, om inte jag har börjat, försöker göra det om jag inte har så mycket värk. Plocka ur diskmaskinen o in, men försöker även där beroende på värk. Sen ska det ju städas, och Pontus ska duscha.
jag slänger in tvätt i maskinen, men har svårt att hänga upp den, för tungt att bära o ont att stå. Så där måste Patrik hänga upp.
Ibland behöver jag hjälp med duschningen oxå.
Han har det han gör, han kommer ju iväg när han har innebandyn, då får han göra någonting annat.
Jag tycker synd om han. Sen är det andra saker som gör det jobbigt för han oxå (oss)

Önskar att denna skitsjukdom bara försvann, att man kunde trolla bort den....


Har fått ett erbjudande om en grej som jag har betänketid tills på måndag, jag ska ha pratat med Patrik innan dess o det har jag gjort, en från mitt jobb Helena har fixat detta, mer än så säger jag inte ännu...


Nu ska jag försöka sova klockan är mycket.

Hejsvejs1 kommentar:

  1. Orkar inte läsa din blogg. De gör så ont i hjärtat :'(
    Vet på ett ungefär hur Patrik kan ha de. Victor fick ta allt ett tag med. Å de kändes ju oxå i en själv.
    Men hur fan ska du må <3
    Kramar om dej å ber att du ska få slippa allt Eva.

    SvaraRadera