söndag 3 februari 2013

Söndag......

Söndag idag, redan den 3 februari. Det strulade med mitt förra inlägg, fick inte in bilderna igår, så jag fick ladda in en och en och sen orkade jag inte skriva.

Idag har vi varit en sväng på rusta, köpte lamporna som ni ser på kortet, blev kanske inte den bästa bilden, men man ser lamporna. Johanna & Peter hade såna, sen när jag har varit på rusta så har de varit slut, men inte idag. Var så less på de jag hade där. Man ser att jag fortfarande har julgardinerna uppe, kanske ska ta och byta dom....

Sen har vi byt tvbänk, fick den av Marie & Stefan, nu slipper man se alla spel osv, jag skulle vilja ha en annan tvbänk som den Marie & Stefan har nu Bestrå tror jag den heter, man kan bygga den som man vill, det kanske blir ett senare projekt.

Sen var vi förbi på barnens hus, lille Lukas fyller ju 2år nästa måndag men ska ha kalas i helgen, så presenten är köpt nu. Vart var vi mer, jo på maxi hann vi med, handlade inget speciellt där, ett par extra vantar till pontus, skulle märka dom, då fanns det bara en vitmärklapp i ena vanten, hur ska man då märka den andra har de tänkt!!!! jag skrev Pontus på reflexen fram på vanten.


Annars har väl den här veckan rullat på, lite tomt utan Gabriel måste jag säga, Pontus har haft lite jobbigt med det. Men imorrn börjar en ny vecka och då kommer Samuel, så då kommer Pontus springa/störa han.


Blixten har lärt sig att komma med sina leksaker som han vill att man ska kasta, nu är det ett snöre som man får kasta, han springer och hämtar det och lämnar det framför mig, så höll vi på i natt, till slut fick jag göma snöret. =)

Pontus var ju hemma i torsdags o fredags feber och va svullen i halsen, Patrik var med han på vc på fredagen, men han var bara svullen i halsen sa dom.
Nä nu ska jag väl se på tvn en sväng.

Hejsvejs

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar