tisdag 24 juli 2012

Dagen D nr 2


Idag var det dags för rond 2 med cellgifterna.
Klev upp vid 7.15, det va tungt att kliva upp. Fixade iordning mig, fikade frukost (de goda knäckemackan) sen körde Patrik in mig till sjukhuset, skulle vara där kl 8.30.

Sen fick jag sitta och vänta en liten stund, var i dag på dagvården. Fick ett eget rum, det är väl både bra och dåligt, det bra är att man får vara ifred, och om man har nån med sig så får man ju prata ifred, det dåliga är att om man inte har någon med sig så är man ju ensam och ingen att prata med.
De började ge olika grejer mot illamående, kortison, och mot allergi, sen vänta i 30min, sen var det dags för påse 1, den tar 3 h.

Vid ca 10.30 så kom Ellinor upp. Hon köpte med en smörgås till mig, från ica supermarket, den var jätte god, så där ska man köpa mackor/baugetter, och inte dyr heller som de brukar vara. Tack för mackan =) vi satt och surrade, så tiden gick himla fort, men sen vid 13.30 så åkte hon hem, TACK för sällskapet idag =) det var mycket trevligt. Jag var väl helt klar vid kl 14, då hade jag hunnit få sammanlagt 2 påsar med cellgifter, den andra påsen tog 1 timme.

Fick med mig grejer så att jag kan gå till vårdcentral och få picc-linen spollad, både hit till VC och till Gullvik, så då måste jag hitta en VC i Övik.

När jag var klar ringde jag Patrik, han var på jobbet och försökte fixa bilen, och kanske att han FIXADE det!!!! så jag gick ut och väntade på han, satt först i solen, men var tvungen att flytta mig till skuggan, hade långbyxor på mig, och det va VARMT.

höll på att somna i bilen, orkade inte hålla ögonen öppna, så jag satt och blundade hela tiden. När jag kom hem gick jag och sov, somnade direkt och sov till kl 17 när maten va klar, Hade kunnat sova längre, men det va lika bra att gå upp.


Pontus har under dagen varit och lekt med Oskar.

känner mig fortfarande trött i kroppen, så kanske att jag somnar tidigare idag, om jag inte piggnar till såklart.


Har snart fått ihop till en dator på coop kortet, får se när fk betalar ut hur mycket man får, för det är inte så mycket man behöver betala emellan heller. det skulle ju vara bra om "lönen" kom den 27 som när man får lön, annars måste man ju spara det man har på kontot tills nästa månad till räkningarna.

En dator är väl inte så viktigt igentligen, men det är så mycket lättare att skriva här på bloggen med dator,

har ju nu lyckats få text under bilderna, framsteg, men om man tittar på mobilversionen på datorn så ser det konstigt ut, bilderna sitter konstig och texten, men om man skrollar ner och ändrar till webbversionen så ser det mycket bättre ut.Nyss kom Patriks mamma och Otto, så nu ska jag vara social med dom =)

hejsvejs

1 kommentar:

  1. Jag förstår att du kände dig trött i kroppen, det tar ju på att få cellgiftet. Jag hoppas att du inte behöver må lika illa de här gången iaf.

    Låter ju strålande om Patrik lyckats få till bilen så ni kan åka iväg med husvagnen :-)

    Öhh, jag hänger inte riktigt med på vad du menar med att du snart fått ihop till en dator på coop kortet?? Säljer de datorer på coop? För visst kan man väl bara använda "poäng pengarna" man tjänar ihop på kortet på den affärer, eller tänker jag fel??

    Kram Charlotte

    SvaraRadera