måndag 30 juli 2012

Kall dag

Vädret idag har varit kasst, kallt och regn. Inte är det bättre att jag har sådan värk i ryggen idag, och fått jätte ont i armen där picclinen sitter. Det är ju en vecka sedan som jag fick den insatt, och hade då lite ont på måndagskvällen och lite på tisdagen, men sen inget mer. Nu gör det ont att lyfta armen.
Har fått en tid imorrn på en VC här i Ö-vik, för att lägga om picclinen också ska de väl spola den. Ringde de imorse på ett nr som jag hittade igår, sen ringde en sköterska upp under dagen, så kl 10 fick jag tid.
Så då blir det att gå upp tidigare för de andra, jag har vaknat tidigt varje morgon och har till slut fått säga åt de andra att vakna, t.o.m Pontus sover länge.

Vaknade av regnet kl 5.45, sen dess har jag varit vaken.

Vi åkte in till Ö-vik och handlade, det blir dyrt att handla mat, vi har inte riktigt tänkt igenom maten, fast det var min tanke innan vi åkte att vi skulle ha en matlista för varje dag, har handlat för minst 500kr varje dag, fast då är ju inte allt mat, men nu har vi mat för veckan, det som kanske behövs är mjölk och kött. igår va vi på en affär och köpte inte mycket, men 600kr gick det på, helt sjukt.


Ska snart gå och tvätta, kl 17-20 har vi tvätt tid, har lyckats söla ner mig hela tiden.


Igår när jag duschade så började jag att gråta. Jag kom ut från duschen, så står det en som torkar sig, hon tittar mot mig, sen går jag förbi henne till mina kläder och hon riktigt vänder sig om mot mig och stirrade, när jag började gråta vände hon sig om.
Ska gå till en annan dusch idag som man är ensam i, några meter längre upp, men kan ju vara värt det. jag förstår att folk tittar när det kommer en med knappt något hår, det har jag själv gjort, men att riktigt vända sig för att stirra igen, där går gränsen.

oj dags att gå ser jag, så man hinner tvätta allt.
hejsvejs

3 kommentarer:

 1. Förstår att det känns i hjärtat när någon reagerar med att stirra, du får försöka tänka att det säger en hel del om den personen. Sen är det inte så lätt att vara stark i alla situationer när man själv kämpar med olika känslor som du nu gör. Trist när omgivningen dessutom sätter en på prov. Jag har fått en hel del kommentarer om mitt ansikte och mina hudutslag, när jag hade som mest besvär var det svårt att bemöta dessa. Blev till och med jämförd med en alkolist av en sjuksköterska på vårdcentralen, man ska aldrig sluta att förånas. / Anna...

  SvaraRadera
 2. försök att tänka bort de människor som gör att du mår dåligt .Tänk på att de är du och dina nära och kära som räknas ta vara på er semester tillsammans kram /helena

  SvaraRadera
 3. Fy vad oförskämt av henne att göra så. Jag förstår att det måste ha känts jobbigt, och just nu är du i en känsligare period då allt tar hårdare än vanligt....tyvärr finns det inget man kan göra för att folk ska sluta vara idioter, vi är nog alla till mans en aning idioter när det gäller att bemöta det okända.
  /Kram Charlotte

  SvaraRadera