fredag 20 juli 2012

Grillning ikväll.

Sitter nu hos Marie och Stefan

vi ska grilla ikväll. Marie har köpt must till mig, gillar ju must den bästa drickan tycker jag men det bästa märket är nygårda.

Har idag köpt ett parasoll de hade rea på rusta.

Inatt somnade jag tidigare än vad jag brukar göra. Men då vaknade jag kl 6 lite väl tidigt. Som tur va så lyckades jag somna om vid 7.30. När jag sov ringde de från sjukhuset och talade in ett meddelande att det hade strulat till sig på måndag och om jag kunde komma in idag istället och sätta in grejen i armen och att hon skulle ringa upp igen senare men hon har inte ringt så jag hoppas att det blir av på måndag .

Nu har Patrik lånat en bil från jobbet för det verkar va något stort fel på biljäkeln så jag vet inte om vi kommer iväg med husvagnen nu är väldigt nere för det. Verkstan som han skulle lämna in den på har sommarstängt tills v31.

Mycket moln på himlen idag men solen kommer fram ibland.

Va på maxi oxå idag köpte rågmjöl så om jag har ork och inte så mycket värk så ska jag testa att baka frallor eller nåt annat bröd.

Nu ska jag vara social medan de andra dricker öl och vin.

Sätter ut en bild på Pontus och hans tandglugg

Hejsvejs.

2 kommentarer:

  1. härligt med grillkväll ha de bra /HELENA

    SvaraRadera
  2. Hmmm, låter inge bra med bilen. Finns det ingen som kan låna ut en bil till er så ni kan komma iväg med husvagnen ändå? Hoppas det finns någon snäll själ som kan avvara sin bil för några dagar....?
    Kram Charlotte

    SvaraRadera