måndag 23 juli 2012

Patriks dag idag

Idag fyller Patrik år, så sen blir det tårta och fika, det blir gott.

Dagen idag började med att vara på sjukhuset kl 8.15, och till min förvåning så fick jag komma in i tid, Patrik och Pontus följde med in. Där satte de in picc-line i armen, det gick bra, sen fick vi gå till röntgen, och där kolla så den satt rätt, och det gjorde den.

Vi var klar vid 9.30 så då åkte vi hem en sväng, sen så in till sjukhuset igen till kl 12, men då åkte killarna hem, jag tog då blodprover, och det gick snabbt, gick och tog mig en lunch på sjukhuset, en hamburgar tallrik blev det, tiden gick ju snabbare iallafall, satt sen och löste korsord tills kl va 13.50, så då gick jag upp och fick träffa läkaren.
Så imorgon kl 8.30 är det dags för omgång 2. Bra att få börja tidigt, så kanske att jag är klar vid 13-14 tiden om allt flyter på.


Det här med min lön är ju en historia för sig, man måste dubbelkolla så de har gjort rätt, såg att de hade förra månaden dragit för vsb, och denna månad skulle de dra för samma dag igen, så jag ringde dit IGEN, och frågade varför man ska dra den igen när man redan har dragit för den dagen, det är nästan 1000kr det handlar om, och sen hörde jag om när detta inbetalningskort, kontouppgifterna om att få betala tillbaka lönen som jag fick den 27 juni, för jag VILL inte ha dessa pengar på konto, då lät det som att alla som har en skuld ska få betala tillbaka i augusti, men jag sa att de sa i förra veckan att de skulle ju skicka uppgifterna till mig i förra veckan, och de har inte kommit ännu. Jag hade gärna behållt pengarna =) men det går ju inte.


Nu har vi ätit ost och skinkpaj, för det ville Patrik ha idag.

Hade turen att få åka med Fredrik (Patriks lillebror) hem, så slapp Patrik åka in till stan en tredje gång.
Fick lite kläder sålda oxå, tjänade 50kr =) mötte upp en på sjukhuset, efter läkarbesöket, så det va ju bra.


Ska ta kort sen på picc-line grejen i armen så ni får se hur det ser ut.

Kanske att jag tar bort resten av håret under helgen, eller innan helgen, det beror oxå lite på hur öm jag är på huvudet, det blir glesare och glesare, kanske att jag tar kort på det oxå.

Frågade läkaren om man kunde ta en cider/brezzer till maten nån gång, men fick inte riktigt nåt svar på det, varken ja eller nej, det skulle ju vara gott med en brezzer nån solig kväll.


När jag och pontus satt och väntade på Patrik som va på toan, så kom det fram en kvinna och frågade om vart jag hade köpt min huvudgrej (bandana) så jag berättade att jag hade fått den av en som hade varit i Thailand, hon tyckte att den såg så bra ut,satt så bra på huvudet, enkel att ta på och slippa sjalarna. jag sa att jag hade sett några på nätet, men att de kostade en del, försökte hitta sidan på mobilen men hittade den inte, så jag sa att om hon hade en mail adress så kunde jag ju skicka sidorna som jag hade sett till henne så kunde hon ju kolla. Hon blev så glad =) och tackade så mycket. Så jag ska skriva ner sidorna utifall att nån mer kommer att fråga =) funderar själv på att beställa enfärgade, hittade för 50kr st, men vet inte hur de är.


igår förstörde jag ett fint linne/tunika som jag hade fått av Maria. Skulle bleka sittdynorna med klorin, och visst tusan lyckades jag få det på den, sur blev jag, kanske ska prova bleka hela då, eller om man ska färga om den, men vet inte om man kan färga om den, bleka går ju iallafall det vet jag ju...


Åter kommer säkert sen..

hejsvejs

2 kommentarer:

  1. Testa bleka hela sedan färga om den i önskad färg :-D i och med att du fått klorinstänk så tänker jag mig att för att få jämn vald färg så borde du bleka hela plagget först så du får lika resultat. Klorinstänk e jag väl bekant med, fast jag har ej färgat om...men det kan ju inte bli ärre utav o pröva ;-) Ha en toppendag! Kram

    SvaraRadera
  2. ha en bra kväll lycka till imorgon.Hälsa Patrik grattis /Helena

    SvaraRadera