fredag 27 juli 2012

Helgen närmar sig

Vill börja med att visa vad jag fick idag 4 st huvudbonader vet inte riktigt vad jag ska kalla dom. Så FINA kul med färger och det bästa en va GUL.... Stefans kompis köpte dom i thailand det var jätte snällt. Så nu har jag 5 st. Jag är så glad. Om det är nån som ska åka utomlands eller vet nån som ska det kanske ni kan tänka på mig och köpa såna här..


Idag var vi och köpte en dator. Vi använde återbäringen på coop kortet. Fast jag skriver fortfarande på mobilen just nu.

Idag har vi packat och packat. Jag HAR packat förmycket det vet jag. Ändå försökte jag tänka efter vad som behövs.

Har tagit några pausar svetten bara rann och helt färdig. Har iallafall gjort det bästa Patrik har fått packa in mycket fast jag fick göra det förra året så nu är vi kvitt :-)

Pontus är peppad för imorgon han längtar kan jag säga.
Han har packat lite leksaker oxå.

Jag fick ju oxå idag 2 flaskor med jordgubbssaft av Robban så det räcker nog ett tag får vi hoppas. När vi kommer hem ska jag ringa ett självplock i bjurholm och se om det finns några bär kvar.

Oj kom ju på att jag hade ju tänkt steka pannkakor att ha med i imorgon kanske jag måste gå och göra det.

Har idag börjat spela Rumble på mobilen ett riktigt roligt spel men man blir ju som stressad för man vill ju ha långa och bra ord så man får vinna över den man spelar med. Har lyckats vinna några gånger men vissa som Sophie får höga poäng :-) men jag får träna lite så kanske jag vinner över henne till slut. Är en ganska dålig förlorare om jag ska vara ärlig.

Nä dags att göra nytta.

Hejsvejs

1 kommentar:

  1. ja Rumble är ju superkul :-) Klart det kräver att man spelar några ggr innan man lyckas få högre poäng. Välkommen in i "Rumble-beroendet" ;-)
    Kram Charlotte

    SvaraRadera