tisdag 25 september 2012

Det nattliga inlägget

Nu är det dags för det nattliga inlägget =)

Man har som vänt på dygnet, somnar ju sent på morgonen, vaknar vid 8.30,  hoppas att det vänder så småningom, jag vaknar av att det värker i ryggen, så då går jag ju upp och tar medicinerna och hoppas att de ska hjälpa mig, men det går som dåligt.

Har nu skrivit ner på en lapp om vad jag tar mot värken, som jag ska ha med mig imorgon till läkaren är min tanke, fast det vet ju han eller hon, (vet inte vilken av dom jag ska träffa)  sen har jag skrivit ner vilka jag behöver förnyelse på, och en annan lapp på alla de mediciner som jag måste hämta ut, och det är väl halva apoteket som jag ska hämta ut.

Man undrar ju vad de kommer säga imorgon, börjar känna mig mer nervös för det nu, jag hoppas att den nya värken i benet inte är ett tecken på att det har blivit värre med skitsjukdomen, jag kommer ha med mig Sophie så det känns skönt att hon följer , med, ska möta upp henne på sjukhuset innan kl 14, ska ta blodprov kl 11.30, så efter det har jag ju inte så mycket att göra, har tänkt att ta en lunch där iallafall, då går ju tiden lite fortare, kanske man ska ta en kaffe i den där kaffe affären som finns där, har hört att de har gott kaffe, drack en kopp kaffe i helgen, vet inte riktigt om jag gillade det direkt.
ni får hålla tummarna imorgon (idag) att allt ser bättre ut..


Sen förra inlägget så har jag RENSAT i Pontus rum, oj oj oj va det såg ut. Jag var klar vid 20.20, slängde 2 påsar med trasiga saker, papper, leksaker som har gått sönder. Torkade ur alla backar de va dammiga, rensade så alla billar ligger i en låda, gubbar & djur ien, tidningar i en, stora gubbar &djur i en, blandade saker i en. Torkade av hyllor, leksaker. Jag började rensa för jag skulle hitta leksaker som hörde ihop med saker som vi ska sälja, Pontus va duktig och sa vad han ville ha kvar och vad som han inte ville ha, en del grejer ville han spara så att Lukas skulle ha några leksaker när han är här uppe, men förklarade för han att vi kan ju inte spara på allt  =) det är gulligt att han tänker på andra.
Men det som vi ska sälja (iallafall försöka) är utklädningskläder, pussel, något spel som han är förstor för, leksaker det blev 2 påsar och lite till. 
Drog fram legolådorna under hans säng, och där låg det GREJER, det va fullt, pokemon kort, legobeskrivningar, böcker, nallar, strumpor, ja lite smått o gott.
Men nu är det rensat och fint, skönt att det är gjort.
Ryggen tyckte inte om det, men det struntade jag i.....

Jag tog ju några pausar imellan, började med maten, fixade iordning laxen, kokade upp potatisen och fixade såsen till maten. Laxen blev inte riktigt lika god som sist, men den gick ner  =)

Vi har beställt så vi ska ha Linas matkasse igen, fast det blir v 42, glömde ju bort att man skulle ha gjort beställningen minst 8 dagar innan, vi tog denna gång i Patriks namn, så vi betalar ju provapå priset, tog även fruktpåsen, läste att man får över 4kg frukt i påsen och den kostar då 109kr, helt klart värt. priset.  Hoppas på bra mat. då  =)   Jag var ändå nöjd över maten som vi provade i förra veckan, man får ju tips på nya rätter som man kanske i vanliga fall inte skulle tillaga.

Nästa helg är det ju loppis, som jag ska stå på, Maria kom upp och sa att hon kunde följa med mig då, så även om jag inte får något sålt så har jag ju trevligt sällskap under tiden. Patrik blev då glad för då behöver han ju inte köra mig  =)   fast jag frågade han innan jag bokade en plats om det va ok för han och det va det.


Om jag mår bra på torsdag, har jag funderat på att gå till jobbet och hälsa på, saknar barnen och mina arbetskamrater <3 <3 <3 <3 <3   men är lite rädd att bli sjuk, ska ringa och höra hur det är med sjukdomar och så nu om det går att jag kommer förbi.  Saknar dom verkligen.

Onsdag är det ju cellgifter om blodproverna ser bra ut, tycker att det borde dom för jag känner mig så pigg, måste då komma ihåg att ha med mig något att äta, tror att det finns piroger i frysen som jag har gjort som jag kan ta med mig. De har en kaffeautomat där, man kan då ta varm choklad oxå, den är så himla god, sist hann jag bara med en mugg, för jag sov / vilade nästan hela tiden då. denna gång ska jag försöka hinna med minst 2 muggar.
Fast det är ju skönt att vila oxå.

kl 10.38 går bussen imorgon, funderar på att ladda ett busskort med några resor, man får lite rabatt om man köper över 6 resor, så antingen köper jag det eller 10 resor, denna vecka blir det ju 4 resor med bussen, och nästa vecka har jag en dag som jag ska in, på måndag, ska träffa kuratorn då.

Missade en auktion till idag på tradera, typiskt, det va ett par baggy jeans från lindex,  men det kanske kommer flera, kanske man ska gå och prova kläder nu i affärerna så jag vet vilken storlek jag kan ha, tycker att storlekarna skilljer sig beroende på i vilken affär man är i,. 

Dessa lösnaglar som jag satte på igår, de lossnar hela tiden, så jag har fått limma på dom några gånger, vill ju göra gelenaglarna, får ju denna månad löneförhöjningen, från april-sep, en liten extra slant blev det inte mycket, men lite, man ska vara glad för allt man får.  Jag måste avvakta lite och se innan jag bestämmer mig, om det blir strålning så vet jag inte om man får ha lösnaglar, så det är bäst att avvakta och se, man vill ju inte ha gjort dom, och sen måste man ta bort dom då slänger man ju pengarna i sjön. 
Jag fick ju av Marie när jag fyllde år ett presentkort på nån behandling i stan i en salong, men de hade inte naglar, man fick göra en ansiktsbehandling tror jag det va, och färga ögonbrynen, har nästan inga ögonbryn kvar så de kan man inte färga.  =)
Ska gå in på den sidan igen och titta på vad man fick göra.


Nä kanske dags att försöka sova, är fortfarande piggelin, hoppas på att bli trött snart.

Hejsvejs...

<img src="http://ads.frossle.com/imp/28791-10023-10189/" style="width: 0px" /><a href="http://ads.frossle.com/click/28791-10023-10189/[ID]/" target="_self"><img src="http://ads.frossle.com/gfx/img/10189.gif" alt="LyckoBingo.com" style="border: none;" /></a>

<img src="http://ads.frossle.com/imp/28791-10326-12348/" style="width: 0px" /><a href="http://ads.frossle.com/click/28791-10326-12348/[ID]/" target="_self"><img src="http://forhair.nu/adsfrossle/sv/140x270-dustit.jpg" alt="ForHair.se" style="border: none;" /></a>

<img src="http://ads.frossle.com/imp/28791-10670-14811/" style="width: 0px" /><a href="http://ads.frossle.com/click/28791-10670-14811/[ID]/" target="_self"><img src="http://ads.frossle.com/gfx/img/1310547781_250x240.jpg" alt="Senap webbyrå" style="border: none;" /></a>

<img src="http://ads.frossle.com/imp/28791-10453-12847/" style="width: 0px" /><a href="http://ads.frossle.com/click/28791-10453-12847/[ID]/" target="_self"><img src="http://ads.frossle.com/gfx/img/1278664110_slanket_Pink_980x120_swe.jpg" alt="The Slanket" style="border: none;" /></a>




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar