måndag 24 september 2012

Söndagen den 23 september

Idag är det söndagen den 23 september, testar att skriva med lite färg idag.  =)
Idag har jag på mig en rosa sjal / scarf, börjar gilla att ha på mig dom, fast mina knutar lossnar till och från så jag måste ju göra om dom lite då och då. Har hittat en scarf på tradera, som såg fin ut som jag har lagt ett bud på, såg egentligen flera fina, men då är frakten på 30kr, lite väl mycket för en scarf den jag la bud på hade 12kr i frakt det kan jag gå med på.


En rosa scarf idag
 
Nu blir det att skriva med vanlig färg igen.
Idag har vi varit och hälsat på Peter, Johanna och deras dotter Allis (tror hennes namn stavades så) De bor i ett rött hus i Sävar, Litet och mysigt tycker jag att det var. Blev bjudna på en jätte god äppelpaj som jag verkligen gillade, så jag fick receptet på skalet som Peter hade på den =) Sävar låter som att det ligger långt bort, men det va inte så långt bort, det va jätte kul att få hälsa på dom, vi satt och pratade och Pontus och Allis lekte.

Efter besöket åkte vi till Coop på ersboda, handlade inför veckan det som behövdes, det va inte så mycket som behövdes handlas, men det blev halvdyrt ändå, va tvungen att köpa nya diskmaskinstabletter, de är inte gratis direkt, köpte även lösnaglar, det va onödigt egentligen, men mina naglar som jag har går sönder hela tiden, så kanske att de kan få växa ut lite nu, jag går ibland till en salong här i holmsund, och gör gelenaglar, men just nu har jag tyvärr inte råd att göra dom, så det får bli dessa plastnaglar som jag köpte idag, de funkar för tillfället iallafall, fick dit dom ganska bra ändå, man ser ju att de inte är äkta naglar, men de duger som sagt. Får bara hoppas att de sitter på plats.

Fick idag av Patriks mamma en bluetooth handsfree, har testat den ikväll när jag pratade i telefonen, fungerar riktigt bra, men jag pratade lite högt insåg jag, men det är väl för att jag är så ovan med den, har bara lite problem att få dit den på örat, får träna lite på det =)

handsfree

Vi kom hem från handlingen vid 17 tiden, så maten blev klar sent idag, efter 18 tiden, jag var så hungrig när maten äntligen va klar, hade tänkt ta ett kort på maten, men jag var för hungrig för att göra det.

Imorgon är Pontus ledig med mig, vi har inga planer för dagen, så vi får se vad vi hittar på.
Imorgon blir det lax till middag, det blir att tillaga laxen som vi gjorde sist i ugnen, den var ju SÅ god, hoppas att det blir lika god imorrn.

Snart är det tisdag, börjar ändå bli lite nervös, jag har börjat få en värk i vänster ben /rumpa, det känns som en strålning /växtvärk känsla, lite svårt att förklara hur det känns, men har haft så sen igår. På tisdag så ska Sophie följa med mig till läkaren =) så det känns bra man vet ju inte vad läkaren kommer att säga, så det är klart att man funderar lite mera nu, jag försöker ju att inte fundera på det hela tiden och lyckas även med det, men av värken blir man påmind av vad man har. jag gör just nu det bästa av situationen. =)

Funderar på att kanske försöka sticka några tjocksockar, har ju lite garn, men jag vet inte hur mycket eller vilka färger jag har, kanske att strumporna får ha olika färger, det kan ju bli fint, ska kolla i mina gömor vad jag har.


Jag måste ju köpa paketet till min syster son Anton, sa ju att jag skulle glömma bort det, har ju fortfarande tid på mig, får bli till helgen, om jag inte tar en tripp till stan under veckan.


Har ikväll satt i nästa veckas mediciner i min medicin låda, såg att jag måste hämta ut mera mediciner, så det får jag göra på tisdag eller onsdag, för på onsdag är det dags för rond 5 med cellgifterna så då blir det nästan en heldag på sjukhuset, sist jag fick cellgifterna började jag vid 8.40 och va klar vid 14 tiden, men det gick ju bra, låg och halv sov i stort sett hela tiden, man blir lite trött av medicinen man får innan cellgifterna.


Hade lagt ett bud på ett par byxor på tradera som gick ut ikväll, satt och vaktade auktionen, och nog tusan va jag sen och lägga det sista budet, så sur jag blev, väntade några sekunder förlänge. Har lagt bud på ett par andra byxor som går ut imorgon, ska då inte göra samma misstag... men då kommer jag väl glömma bort den istället =)


I helgen som kommer är det cykelfesten, vi sa förra året att vi skulle vara med i år, men så blev det ju inte. de verkar ha så roligt på festerna.

Om det är nån som har en sjal / scarf över som ni inte vill ha, så kan jag gärna ta den /köpa den =)

Nä dags att avsluta mina vänner.

hejsvejs

LyckoBingo.com

ForHair.se

Senap webbyrå

The Slanket

Gratisbio.se


<3 <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar