lördag 29 september 2012

Lördag idag


Lördag idag. Var så trött idag, Patrik försökte väcka mig imorse men jag va svår väckt.. jag vaknade vid kl 10, så då va det bara att kliva upp, skulle in till stan och kolla efter skor, och efter kl 12 så skulle Oskar komma och leka med Pontus så strax innan kl 11 åkte vill in, var förbi på skohuset men de hade inga, så då åkte vi till skokanonen och köpte de skor som jag redan hade testa när jag och Erika var där.


Mina nya skor
Då såg jag ju hur Pontus skor såg ut, de var inte hela, så vi hittade ett par för 99kr, det är ju inte så länge till de kan ha gympa skor, då hade de ju ta 3 par betala för 2 den billigaste skon får man., så då tog vi en storlek som han kan ha nu, och ett par i en storlek större som han kanske kan ha till våren/sommaren, beroende på hur mycket fötterna växer. Nu lyckades jag ta bilden upp och ner, men man ser dom ju ändå.
Pontus skor, bilden blev uppochner  =)
Jag skulle ju ha köpt presenten oxå, men det hann jag inte, men vi ska till maxi imorgon och handla för veckan, där har de ju affärer, så jag får kolla där.
men vid 12 så var vi vid konsum, Patrik gick in och handlade, då kom Robban och Oskar, så Oskar åkte med oss, för han skulle ju ändå hem till oss =)

De lekte och spelade skylanders, Marie och Stefan kom och hälsade på, Marie hade med sig hallongrottorna.  Vet inte riktigt vad Patrik tänkte på när vi kom hem, tror det blev lite mycket, först gjorde han kaffe som han hällde upp i en kopp, sen stoppade han in en pizza i ugnen skulle göra lunch, sen gick han ner till Johan och skulle hjälpa han med något. 
Stefan tog kaffet, för det var ju varmt, efter ett tag säger Marie som är i köket och ska fixa nytt kaffe, att pizzan är nog väldigt färdig, en bränd pizza blev det, brandvarnaren började tjuta. Tur att de va här, jag hade inte fått ut pizzan från ugnen och jag hade inte lyckats stänga av brandvarnaren.  =)


Hallongrottorna 

Idag i Vk var det en artikel om en kvinna som hade fått återfall i cancer, likt mig så fick hon gå till sjukgymnasten för att de trodde att det va något annat. Jag mailade faktiskt reportern, skrev ner lite snabbt om min historia, och även det sista att de inte talade om för mig att det fanns i kotorna L 2-3, som inte läkarna har berättat och om hon ville kontakta mig så skrev jag ner min mail..Håller på att sälja grejer i olika grupper på FB, det går ganska så bra, men alla vill att man ska ta det till Umeå hela tiden, de orkar inte åka hit, men de får komma hit och hämta, jag ska träffa upp en på måndag på sjukhuset, som ska köpa en grej av mig.

Sen har jag inte hunnit med så mycket mera idag.
Jo har ju gjort pizza till middag idag, men tycker att den inte blev så bra, blev torr, men det kan ju ha att göra med att min smak håller verkligen på att försvinna, är så torr i munnen hela tiden, någon som vet vad man ska göra, ska man dricka mycket vatten??  kommer jag väl tappa tänderna istället då eller få hundra hål i dom, billigt och bra.... Får sätta in sån här fin fasad som kändisarna har, ett perfekt leende  =)
Sen har jag ju näsblod typ hela tiden i vänster näsa, så jag får sitta med en tuss i näsan hela tiden. det ser lite knäppt ut...


Nu har ju alla mina serier börjat, har inte sett dom ännu, ser på Greys och private practise, det är de serier som jag följer, sen ser jag på dessa hemma fruar från new jersey, de är helt galna, sen är det väl inte direkt nån mer serie som jag följer, vad jag kommer på.


Pontus och Patrik är iväg på badkalas nu, Pontus har längtat, på de senaste 2 kalas som han har varit bjuden på så har han varit sjuk när de va  =(  


Ikväll är väl halva Holmsund ute och cyklar, det är cykelfesten, tror att det är riktigt roliga fester, skulle oxå vilja vara på en rolig fest, ta mig en drink eller en breezers eller båda, få festa loss  =)  När min strid är över så ska Helen bjuda mig på en likör med citron, tror det va en likör, så jag vet vad som väntar på mig.  =)


Nä nu ska jag ta och sluta för dagen.

ha en trevlig kväll mina vänner  <3 <3 <3   hejsvejsLyckoBingo.com

ForHair.se

Senap webbyrå

3 kommentarer:

 1. Det finns salivstimulerande tabletter på apoteket, kolla där nästa gång du är där. Tänk oxå på att borsta tänderna ännu mer noggrant nu när du besväras av muntorrhet. Att dricka mer vatten hjälper på kort sikt men viktigt oxå att du får i dig ordentligt med vätska, särskilt efter du fått/får cellgifter. Det va kvällens råd från syster Sophie;-)

  SvaraRadera
 2. hej tänkte bara säga att jag är i fjällen och glöggen fick följa med smakade super efter en dag på fjället ha det bra hälsa familjen /HELENA

  SvaraRadera
 3. Jag äter ju en hel del mediciner och flera av dem ger också muntorrhet...jag har nog provat allt som finns på apoteket, både tabletter, sprejer och nån form av "gele salva" men jag tycker inte att nån riktigt hjälper faktiskt. Det bästa är att tugga tuggummi för då producerar man mera saliv, så det är mitt tipps. Sen kan du behöva använda flux munskölj för att få mera flour till tänderna, även flourtabletter är bra så du inte får en massa hål på köpet....

  Jag tycker det va jättebra att du hörde av dig till reportern angående reportaget, hoppas att de hör av sig till dig också!
  Kram Charlotte

  SvaraRadera