fredag 28 september 2012

Nu är det helg

Nu är det helg, skönt att få vara ledig med resten av familjen  =)

Igår ringde läkaren till mig. Trodde inte att han skulle ringa, men det gjorde han.
Han sa att han hade hört att jag hade några funderingar.
Så jag gick in till  sovrummet med min fusklapp och sjukintyget så  jag kunde prata ostört med han. Det jag började säga var att på måndag när jag ska strålas så måste jag få något så jag klarar av att ligga där på britsen, för den lilla stund som jag låg igår mellan 5-10 min var så jobbig, värken var enorm. Han sa då att när jag kommer till strålningen så ska jag säga åt dom där att de ska söka efter han.
Jag berättade att jag hade världens värk / kramp i benet, då sa han att att jag kunde åka in så de fick lägga in mig, och ge mig smärtlindrande där, men jag sa att det ville jag inte, att jag ville vara hemma. Det hade han förstått att jag ville, men jag sa att om det blir värre så åker jag in, han skulle då meddela helgens personal att jag kanske kom in.
Så det är ju bra.
Sen tog jag min lilla lapp och sa allt som jag hade skrivit, läste upp sjukintyget vad det står där, att det inte står något om att det är i kotorna L 2-3. Jag sa att hur tusan kan ni missa berätta för en patient om vart de har cancer, för nånstans på vägen har ni missat det, första gången som jag hörde det va när du sa det till mig innan hade jag bara hört om de andra ställena. Och så som du sa till mig " Du kanske inte har frågat vart." ska man säga så till en patient? det är ju erat jobb att tala om sånt, inte min uppgift att fråga efter vart jag har, det är ni som är läkare.
Jag var så arg så jag skrek i telefon åt han.
Sen sa jag att jag har inget förtroende för er läkare, och det är hemskt, en patient ska ha förtroende för sin läkare, jag litar inte på er, och det känns hemskt. Och sen har jag ju fått olika svar om vart cancern är, från att vara i njuren till att inte alls vara vid njuren, det är många olika ställen.

Han svarade med att han förstår att jag var besviken, upprörd, och undrade hur vi skulle gå vidare. jag svarade att jag vill  ha en rak och ärlig kommunikation, för nu har ju ingen sagt hela sanningen till mig, när jag frågar saker så börjar man prata om andra saker.

Han sa att han inte riktigt hade läst på riktigt i min journal, och att det stod att det är runt / kring njuren, men ändå satt han ju och läste journalen högt när jag och sophie var där.

Jag blev väl inte så mycket smartare av samtalet, eller fick några direkta svar, men jag fick ur mig min ilska och besvikelse. Om jag får träffa han på måndag så ska jag höra med han om vart det kan ha felats,  FÖR så får det inte gå till, det är katastrof. så han får ta och prata med de andra läkarna om han inte redan har gjort det.


Igår fick jag ett meddelande av en person som jag inte har haft kontakt med på mer än 3 år  , som vill träffas,  jag vet inte hur jag ska göra, blev så besviken sist, men ska ta en fika en dag när jag inte har så mycket värk i kroppen.

Sen fick jag ett samtal av min stora syster Maria, vi har inte pratat på några år, men det var kul att prata med henne, det var ju som ett tag sen  =)   Jag är minst av 3 systrar, men störst och bäst av de alla...  Maria har också en son som är 6 år  ( snart)  Anton heter han,jag  ska iväg nu i helgen och köpa present till han är min tanke, han fyller år den 6 oktober, så jag måste ju hinna skicka iväg den.  Vet inte ännu vad jag ska köpa men som sagt jag har några förslag..


Igår kväll så lyckades jag att somna i soffan, halv sov där mellan 00-03, det va ganska så skönt, sen gick jag och borstade tänderna och gick & la mig och fick sova till kl 8 när jag blev väckt av Robban som ringde,  men sen efter vi la på låg jag och  halv sov jag till 9.30, va som trött.  gick sen upp, duschade.  Körde igång tvättmaskinen, vek lite tvätt.
Sen kom Lina på besök en sväng, vi drack lite kaffe och surrade en stund, men sen va hon tvungen att åka, skulle hämta barnen på fritids och förskolan.
När jag höll på att hänga tvätten så ringer Erika och undrar om jag har något kaffe att bjuda på, och det hade jag, bad Gabriel göra kaffet, han gör bättre kaffe än mig  =) tycker jag. Så Erika kom upp en sväng, så då drack jag en till kopp kaffe, vi satt och surrade en stund.

vid fyra gick jag och hämtade Pontus på fritids, det kändes som att jag gick som en anka när jag gick, det va inte skönt att gå idag, fast jag hade mina super träskor.

Imorgon ska vi åka och kolla på skor med klack, som jag kan ha nu en stund på hösten, ska kolla på skokanonen om de har några, annars så köper jag de jag testade i går på skohuset. Jag vill ha en sån hög klack som träskorna, lagom höjd för mig att gå i det har känts bäst för ryggen.


Marie skulle komma förbi mig imorgon  och lämna hallongrottor som de ska sluta sälja på konsum, mina favorit kakor, hur kan de sluta med dom...

Sen ska Oskar komma och leka med Pontus, han ska komma efter 12, så vi måste åka in till stan vid 9-10 tiden. På eftermiddan ska han på badkalas  =)  det ser han framemot.
På söndag vet jag inte om vi har några planer, det känns som att jag har missat något som ska vara i helgen, men jag vet inte vad.

Ska väl ta och betala alla räkningar oxå ikväll , känns som bra när det är gjort.  =)

Jag tror att jag håller på att tappa smaken, kände knappt nån smak på maten idag, det är väl en bieffekt av cellgifterna, har för mig att jag har läst det, hoppas att det inte är så.

Jag har 2 st som är intresserade av möbeltyget som jag har ute, den ena skulle komma efter jobbet ikväll, men har förresten inte hört av sig, sen fick jag sms av en som ville ha det, men skulle åka iväg idag, men skulle komma hem på onsdag, så om det fanns kvar då skulle hon köpa det. Så om nr 1 inte har hört av sig tills imorgon så ska jag smsa nr 2 att hon får köpa det om hon ville ha det.  =)

Nä dags att avsluta för dagen.

hejsvejs

<img src="http://ads.frossle.com/imp/28791-10023-10188/" style="width: 0px" /><a href="http://ads.frossle.com/click/28791-10023-10188/[ID]/" target="_self"><img src="http://ads.frossle.com/gfx/img/10188.gif" alt="LyckoBingo.com" style="border: none;" /></a>

<img src="http://ads.frossle.com/imp/28791-10326-12348/" style="width: 0px" /><a href="http://ads.frossle.com/click/28791-10326-12348/[ID]/" target="_self"><img src="http://forhair.nu/adsfrossle/sv/140x270-dustit.jpg" alt="ForHair.se" style="border: none;" /></a>

<img src="http://ads.frossle.com/imp/28791-10670-14816/" style="width: 0px" /><a href="http://ads.frossle.com/click/28791-10670-14816/[ID]/" target="_self"><img src="http://ads.frossle.com/gfx/img/1310547827_468x60.jpg" alt="Senap webbyrå" style="border: none;" /></a>



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar