lördag 22 september 2012

Födelsedagskalas hela dagen

Idag så har vi haft kalas, Samuel fyller 17 år idag. Vi väckte han imorse vid 10 med att sjunga ja må han leva, sen fick han sina presenter, nya skor och presentkort på kläder, han fick Pontus paket oxå, som han ritade igår. Tror att han blev nöjd iallafall.
Vid 13 tiden kom Maria, Wilma och Rasmus upp och grattade, fick presentkort av dom med på kläder, sen kom Samuels mamma Lina, Magnus, Alexander och Alvin och grattade han, av dom fick han pengar. Och hans farmor Birgitta var också här, hon följde med oss från stan, och av henne fick han en datamus och musmatta och torkat renkött, som han gillar =)
tog en bild på tårtan så ni får se den. det finns kvar om nån är sugen.

Marängtårtan som Samuel valde, med jordgubbar, jätte god
">


När vi hade väckt Samuel och sjungit för han så åkte jag, Patrik och Pontus in till stan, till Ersboda, hämtade upp Birgitta, sen åkte vi till barnens hus. Det var rätt så mycket folk, trodde att det skulle vara fler, men de kan ju redan ha hunnit vara där. Pontus fick prova overallerna, så det blev 2 st i storlek 128, så det blev 400kr, köpte våtservetter oxå 10kr paketet, tycker att det är bra att ha, och nya märkpennor följde oxå med. Tog overallerna i 2 olika färger, ena är blå och den andra svart/grå. Tyckte att de påminner i tyget som ica maxis overall, och de va stora i storleken. Vi får hoppas att det är en bra overall. Känns skönt att nu är vinterns kläder för han klart, nu är det bara de andra kidzens vinter kläder kvar.

Blå overallen

Svart gråa overallen


När vi var klar på barnens hus åkte vi till bolaget, där köpte jag en starkvinsglögg, tyvärr hade de bara vanlig glögg med höga prosent i, vet inte när de får in de med olika smaker, men jag köpte den till Helena, för tack så mycket för lånet av kylväskan, då kanske ni undrar varför jag köper en glögg till henne, det är för att jag vet att hon gillar glögg så mycket. =)


Efter bolaget åkte vi till strömpilen, jag skulle kolla på en parfym PURE dkny som jag hade luktat på i förra veckan som de inte visste vilken som va vad, och de sa att de skulle få in nya provflaskor denna vecka, som de då inte hade fått.. Nu va det en kille som jobbade där, så han fick hjälpa mig. Han trodde att det va den som jag nu köpte, men han sa att om det nu skulle vara fel så kunde jag komma tillbaka när han jobbade så skulle han se till att jag fick byta, himla trevlig va han. Frågade även om han hade några parfym prover, fick med mig 2 st hem. =) en dior och en replay.
Så nu har jag handlat upp allt på presentkortet som jag fick när jag fyllde år.

Pure dkny heter parfymen

Jag skulle kunna tänka mig att jobba i en parfym affär, alla dofter, det skulle vara roligt.

Patrik och Pontus hade gått och kollat på skylandersgubbar, Pontus hade med sig pengarna för cykeln, så han köpte 4 st gubbar, snacka om att de som har skapat spelet tjänar pengar på det, man måste ju köpa gubbar för att klara banor, ett 3 pack kostar 250kr, och nu i oktober ska det komma något annat till det, nu får det vara bra med gubbar tycker jag, han har 11st tror jag det va, när man köpte själva enheten/spelplattan som gubbarna står på fick man med 3 gubbar, vi köpte enheten när de hade på elgiganten köp 2 betala för 1 på spel, vi delade med våra grannar så det blev ca 350kr var, aldrig att jag skulle ha köpt det för 700kr inte en chans.

Patrik ringde när de va och kollade iallafall och sa att de hade loppis ute. Så när jag var klar på kicks så gick jag och Birgitta ut och tittade. det fanns många bord och mycket folk. Köpte lite grejer, 1 par byxor, just nu går alla byxor sönder på knäet, så jag har slängt ett x antal byxor, hittade även 1 tjockare tröja, 1 t-shirt och en långärmad t-shirt, sammanlagt blev det 40kr.



Kläderna som jag köpte.
"">

Hittade denna fina vinter jacka, aldrig använd för 80kr, den betalade Birgitta, Tack så mycket =) tycker att den var jätte fin. Bra att ha jacka om man bara ska till affären eller bara till grannporten.


Jackan, super fin...


Efter det åkte vi hem, så vi var hemma vid 12.30 kanske. då dukade Patrik fram fikat och gästerna kom =)

Maten idag blev tacogratäng, det va jätte gott, den blev perfekt. Imorgon blir det grekisk pyttipanna, så ikväll när kycklingen och fläskfilen har tinat så ska jag lägga det i marinad. Det ska ligga i marinad över natten, man kan lägga det i marinad på morgonen oxå om man vill, jag har gjort så en gång för jag glömde bort att göra det på kvällen.


Har idag sjal på huvudet, fick till knuten riktigt bra idag, den sitter på plats. denna sjal fick jag av Marie, en bra storlek.


Sjal i dag

Imorgon ska vi till Peter och Johanna och hälsa på, det blir roligt att se hur de bor, jag har ju som aldrig varit där. fast först måste vi höra med dom att de är hemma..


Börjar känna mig lite nervös för tisdagen när jag ska träffa läkaren, tycker ju att om de har hemska besked att de kanske ringer och säger att det är kanske bra att du har med dig någon, nån som vill följa med?? jag ska ta blodprov kl 11.30 och sen har jag läkartiden kl 14, eller om man vill luncha med mig på sjukhuset mellan 12-14??
Funderar på att köpa några bussresor på kortet, man borde väl få lite rabatt om man köper 10 kort, fast om det blir att jag oxå kommer få strålning så blir det att köpa ett månadskort, hörde att det kostar 810kr, inte billigt, men det blir billigare än att köpa 10 kort, för det blir 2 resor minst varje dag 5 dagar i veckan, men det får gå.

Är det nån som ska åka in till stan annars på tisdag? vid 11 tiden?? isåfall kan jag gärna åka med, meddela mig isåfall på måndag kväll senast =)

Oj vilket långt inlägg det blev idag, hade väl mycket att skriva om.

Ha en fortsatt trevlig lördagskväll.

<3 <3 <3 Hejsvejs <3 <3 <3 LyckoBingo.com

ForHair.se

Senap webbyrå

Gratisbio.se

The Slanket

1 kommentar:

  1. Jag önskar jag bodde närmare så jag hade kunnat följa dig på tisdag. Men jag finns med dig i tankarna iaf. Kram Charlotte

    SvaraRadera