torsdag 27 september 2012

Sov lite länge idag



I natt har jag sovit dåligt, har haft värk i kroppen, det påminner om en kraftig växtvärk plus lite mera värk, somnade i natt kanske vid 4, vaknade vid kl 6 av att jag hade så ont, gick upp och tog lite morfin, gick och la mig igen och somnade om.
Vaknade av att jag stängde av mobilen, trodde att det va väckarn, men insåg att det va Robban som hade ringt, såg att klockan va 8.38, hörde Erikas bil utanför och hennes hund skälla, ringde ner till henne och sa att jag har försovit mig, så hon fick åka utan mig. Ringde Patrik i panik, jag har försovit mig, ska ju vara på sjukhuset kl 9.30, så han kom och hämtade mig, jag hann duscha och klä på mig, det är hemskt när man försover sig, dagen blir så konstig.

Framme vid sjukhuset gick jag till strålningen. Det va snart min tur, sköterskan förklarade att de skulle ta några bilder i en skiktröntgen och rita ( markera ) på kroppen med en penna vart de ska stråla. Det gjorde så jävla ont att ligga på britsen, fast jag inte låg länge, kanske mellan 5-10 min, så rann tårarna, och jag tog extra morfin innan jag åkte in oxå, men det är som att det inte vill släppa det minsta.
jag hoppas att läkaren kan ringa mig idag, annars får jag riinga imorgon, för jag måste få något starkare, det här knäcker mig snart, värken.
På måndag kl 10.30 har jag fått min tid för strålningen, och då ska de ta bilder innan och ställa in maskinen, och sen stråla, och då blir det att ligga en längre stund, och om jag ska vara ärlig så kommer jag inte fixa det, om jag inte kan få något som kan iallafall ta bort lite av värken.
Sen fick jag ju tid kl 13 på måndag att göra en röntgen av ryggen, och det har jag inte heller fått förklarat varför.

Har bokat om min tid med kuratorn, fick en ny tid på tisdag vid 11, jag sa att jag måste få en ny tid ganska snart.


När jag va klar på strålningen ringde jag Erika, då va hon på maxi, så då kunde jag ju åka med henne  =)  vi åkte förbi röda korset hittade 2 sjalar, en vit och en blå med färgade glitter ränder. Va förbi på skoaffären där oxå, heter den skokanonen? där såg jag ett par skor som jag va sugen på, de hade klack och det är som skönt för ryggen, gick med gympaskorna idag och det är inte skönt, men jag hade svårt att välja, för det fanns 2 st olika skor med klack , ska höra med Patrik om vi kan åka och kolla i helgen efter skor, för jag kan ju inte ha träskorna så länge till =(  de skor  på skokanonen  kostade 400kr, svarta och fina. men ska kolla på skoaffären som är vid rusta oxå, de kan ju oxå ha fina skor.

Sen åkte vi til Holmsund, körde runt och lämnade lappar om hästridning som Erikas vännina har hand om och Erika hjälper henne, det hade varit kul för pontus att få testa, men då måste ju jag ta hand om duschningen och kläderna för Patrik är jätte allergisk mot hästar, och nu klarar jag inte av det. Hämtade ut nya sprutor på apoteket, de hade hunnit komma, behövde inte visa leg där.

När jag kom hem så tog jag en macka, hann ju inte äta något i morse.

Gabriel är hemma idag, han låter jätte tjock / svullen i halsen, han är så snäll, han har erbjudit sig att hämta Pontus sen, för jag har så ont, idag är nog den värsta dagen i värk som jag har, jag hoppas att det känns bättre imorgon.
 Mina planer va ju att gå förbi på jobbet i veckan, men det fixar jag inte om jag har denna värk. börjar nu känna mig öm i kroppen, om det är medicinen som jag fick igår som börjar jobba nu.


Nästa vecka ska jag och Erika åka runt och kolla på olika sekondhand affärer och äta lunch, jag ska titta efter sjalar  =)  som sagt börjar gilla att ha sjal mer och mer.


Jag är SÅ tacksam över alla mina vänner som stötar mig i min kamp, som bara finns där, det betyder så mycket för mig. <3 <3 <3 

Nu har Gabriel varit och hämtat Pontus, så himla snällt av han, jag skulle behöva en rullator när jag är ute och går, att ha som stöd....


Nä nu ska jag nog avsluta, kommer inte på något mer att skriva,

hejsvejs

<img src="http://ads.frossle.com/imp/28791-10023-10172/" style="width: 0px" /><a href="http://ads.frossle.com/click/28791-10023-10172/[ID]/" target="_self"><img src="http://ads.frossle.com/gfx/img/10172.gif" alt="LyckoBingo.com" style="border: none;" /></a>

<img src="http://ads.frossle.com/imp/28791-10670-14808/" style="width: 0px" /><a href="http://ads.frossle.com/click/28791-10670-14808/[ID]/" target="_self"><img src="http://ads.frossle.com/gfx/img/1310547752_125x125.jpg" alt="Senap webbyrå" style="border: none;" /></a>

<img src="http://ads.frossle.com/imp/28791-10326-12348/" style="width: 0px" /><a href="http://ads.frossle.com/click/28791-10326-12348/[ID]/" target="_self"><img src="http://forhair.nu/adsfrossle/sv/140x270-dustit.jpg" alt="ForHair.se" style="border: none;" /></a>




1 kommentar:

  1. Kämpa på syrran. Du är ju envis. Det har du ju alltid varit. Åsa

    SvaraRadera