onsdag 10 oktober 2012

Borde sova nu =)

Är klar med tjocksockarna så här ser de ut, tror att de blir en julklapp. Har börjat med ett annat par nu, kanske att jag sätter ut de på försäljning, det blir i barn storlek, ett roligt garn som är i olika färger, skulle nog vilja ha ett par själv i det garnet..


Ikväll åkte vi till maxi och handlade, egentligen skulle vi ha gjort det i söndags, men så blev det inte, vi hade grejer hemma för maten igår och idag.  Nästa vecka har vi Linas barn matkasse igen, tog även fruktpåsen, hoppas att det är god mat och inte några konstiga rätter.

Är så pigg, borde vara trött.  Ikväll kom brandbilen hit till vår gård, tror att det va torrkokning, satt och pratade i telefonen när man såg att det blinkade ute. Tur att det inte brann.

Va kul att det har kommit några anmälningar till min utlottning på söndag,  Var lite orolig att ingen skulle vilja vara med, så ni som vill vara med har fram tills på söndag kl 12 att anmäla sig.


Nu ska jag  gå och försöka sova, en ny dag väntar.

Hejsvejs


2 kommentarer:

 1. Ser att vi var vaken samma tid...tror jag somnade vid 4 :-\ Uppe med tuppen kl 6.30 för lämning av barn o karl för att sedan åka vidare till ett två-timmars möte...hurra för mig :-P haha. Lägg till mitt namn i tävlingen oxå! Kram

  SvaraRadera
 2. seoceef@gmail.comsöndag, oktober 14, 2012

  www.ilovemylaptop.se

  Hej,

  Vi på ilovemylaptop har snygga laptopfodral i neopren och läder. Ta gärna en titt och se om det är något du gillar!

  Mvh Gunnar

  SvaraRadera