måndag 22 oktober 2012

Jobbigt idag

Måndag idag, om nån har missat det.
Vaknade idag vid 8,låg och drog mig och vid halv 9 så ringde Robban och väckte mig, så jag vaknade på riktigt. Gick upp efter det, och duschade, klädde på mig osv.

Vid kl 10, så gick jag till bussen, det gick ganska bra att gå, fast det va ändå lite jobbigt att gå, benen värkte en del och var trötta.
Men jag hann då till bussen. När jag skulle på bussen sen va en annan femma, första trappsteget upp gick bra, men sen försvann orken i benen, så jag fick dra mig upp i bussen, slängde nästan busspengarna på busschauffören och tårarna rann, man kände sig så maktlös som knappt kunde ta sig upp på bussen.  När jag skulle av gick det lite bättre, tog ett steg i taget ner.
Sen blev det en promenad från centralentren till södra entren, det va tungt att gå, men jag kom i tid.

Hade tid hos kuratorn kl 11, tiden gick lika snabbt som vanligt, jag hörde med henne om man kan få färdtjänst  jag sa till henne att nu kom jag knappt upp på bussen, för benen inte riktigt orkar, och jag har en bit att gå till bussen, hon skulle skicka en förfrågan till läkaren om det. 

Efter det gick jag tillbaka till centralentren, tog en lunch där i resturangen, men det smakade inte gott, efter det gick jag till apoteket och hämtade ut medicin, sen satt jag och väntade på Patrik som hade varit och jobbat och pontus hade varit hos sin farmor en stund.

Vi åkte till maxi för att handla för veckans mat, var riktigt trött i benen när vi gick, men det gick ändå ganska snabbt, så det va skönt, när vi kom till Holmsund så körde Patrik mig till garn affären, köpte garn till Erikas tjocksockar, och ett annat garn som jag ska sticka några sockar av, Patrik fick hjälpa mig när jag skulle uppför trapporna till garnaffären, man känner sig verkligen som en gammal tant. Hon i garnaffären frågade hur det gick för mig och sa att hon tänkte på mig, då blev jag ledsen och började gråta och hon med blev ledsen.

När vi sen skulle uppför trapporna här hemma, oj oj oj säger jag bara, nu hade jag önskat att jag bodde på understa våningen, det var de tuffaste stegen som jag har tagit, orkade knappt uppför, de sista stegen drog jag mig upp och grät, men upp kom jag till slut.


Hade fått en avi av posten idag, så Patrik åkte och hämtade paketet. Min syster Maria hade skickat ett paket med lite olika saker, rengörings ansiktsvatten, skrubbhandskar, vitaminer + en massa andra saker, som man kan använda  =) lite smått och gott.. Tack så mycket Maria
Paketet
GODIS

Sen kom Maria.K. från jobbet förbi, hon har varit utomlands så då köpte hon denna till mig  =)   det var många gröna godisar i, de gillar jag bäst  =)  Tack så mycket Maria.Idag skulle jag och Erika ha åkt till secondhandaffären som är på teg, men jag kände att jag orkar inte med något mer idag, så det får bli en annan måndag för mig.


igår skypade jag med Lissan, hon kommer till Umeå den 4 november, så det blir roligt tycker jag  =) vi skypade väl en timme tror jag det blev.Idag ska jag testa att göra en ny rätt, snickarlåda med falukorv och potatis, det blir spännande hur det kan smaka. Måste ta mig till köket och börja med den ser jag, patrik får hjälpa mig lite känner jag.


Hejsvejs

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar