söndag 7 oktober 2012

LOPPIS IDAG

Igår kväll satt jag och gick igenom vad jag hade i loppislådorna, satt och märkte kläderna med prislapp, och vek ihop det fint. det tog sin tid, men jag fick iallafall ordning. Jag fick lite ont i ryggen av att sitta på golvet halva kvällen.. Patrik lastade in alla lådorna i bilen så att det var klart  <3

Imorse gick jag upp strax innan kl 8, vid 9 åkte jag och Maria in till Ersboda. Vi kom fram vid 9.30, så då började vi lasta in. Vi var färdiga ganska så snabbt med att ställa iordning sakerna, Maria hade oxå med sig några grejer, så vi tog ett extra bord  för borden där är så smala så allt fick inte plats. Vi hann gå runt och titta innan det öppnade på alla grejer. Jag hittade en ryggsäck till Pontus för 10kr, och 2 t-shirtar som kanske Samuel vill ha, en klänning till mig, och en tunika till mig, och 2st "dekorsjalar" till mig som va silvriga.

Det gick riktigt bra för oss, måste nog säga att det här var nog den gången som det gick som bäst för mig  =)  så jag är riktigt nöjd, fast jag är nöjd så länge man kommer på  plus. Det har varit en riktigt trevlig dag, så trevligt att Maria var med och hjälpte mig, och man kunde sitta och surra när det var lugnt.  Tack Maria att du följde med det var SÅ trevligt. <3 <3 <3 <3 <3

Nästan alla mina köpare som skulle komma kom, 2 av 3. , jag skrev till alla och sa vart jag stod,  men hon hade inte fått tag på sin mamma som bodde på Ersboda som skulle komma förbi. Så jag vet inte hur hon har tänkt göra nu..
Har inte haft sådan värk//kramp i benet idag, har bara känt av det lite, genom att benet har känts trött och lite stickningar, så det är ju bra, hoppas att det fortsätter så.

Var trött i benen när jag gick uppför trappan hemma, har stått mycket idag, och gått runt en del.


Idag blir det amerikanska pannkakor och tjockpannkaka, så kanske jag ska gå och börja med smeten och börja steka  =)

Hejsvejs

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar