fredag 19 oktober 2012

Kladdkaka

 
 
 
 
Igår bakade Samuel en kladdkaka, som vi fick smaka på  =)


Pontus har fortfarande lite feber, att det inte ger sig snart. Han har haft lite feber under hela veckan, hoppas att han blir frisk under helgen.

Imorgon så ska jag och Marie baka, hon blev ju sjuk sist när vi hade tänkt göra det, sen ska vi fira Emilia oxå som fyller år, annars så har vi inga  mer planer för helgen.  Jag och Patrik funderar på att gå ut och äta här nån kväll, måste ju använda idrottshäftet nu innan det går ut, det ska bli kina mat, och man får 3 rätter för 250kr, man äter för 2 men betalar för 1, så måste fixa en barnvakt till det, tror ändå att det blir i nästa vecka / helg..


Är trött, har inte så mycket energi just nu, idag sov jag inte lika länge som igår.
Igår hann jag sticka ett par små tjocksockar, de blev riktigt gulliga  =)   det går så himla fort nu att sticka, fast det va väl för att de va små.Pontus skylanders har kommit, men man måste ha ett personbevis till han för att hämta ut det, det är något man inte visste om, man skrev ju beställningen i hans namn för att han skulle få post, så om ni inte har personbevis på ert barn, beställ inte i deras namn.. Man lär sig något nytt varje dag.


Ikväll händer väl inte så mycket, inga planer.  Kanske tar och stickar ett par tjocksockar  =)  då har man ju något att göra.  =)


Ha en bra fredag.

hejsvejs

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar