torsdag 4 oktober 2012

Torsdagen den 4 oktoberHej alla där ute.
Även idag har jag inte gjort så mycket..
Sov till nio, tror jag klockan var, i natt halv satt / låg jag och det kändes bättre i ryggen när jag skulle komma upp ur sängen, hade inte lika svårt som igår när det tog 15 min att komma ur sängen.Det kändes ganska bra i benet först, men sen kom den där värken när jag stod på benet.

Jag skulle ta en kopp kaffe men va tvungen att sätta mig på golvet och dra mig fram till soffan för jag fick en sådan muskelkramp.
Körde igång en maskin med tvätt imorse, men den kunde jag inte heller hänga upp, så den fick vänta tills Patrik kom hem.

Har legat och vilat i soffan idag, blev så trött, så jag stängde av ljudet på telefonen så jag fick vila, det va så skönt, när jag vaknade så va det dags att börja med maten.
det blev minestrone soppa, men den

blev inte så bra, tog fel recept insåg jag, när jag va nästan klar. Jag fick lite hjälp av Samuel med maten, han rev morötterna och skalade vitlöken  =)  jag berättade om min värk i benet, om hur den känns, man måste ju komma ihåg att berätta för de större barnen vad som händer, berättade också om att jag blev strålad i måndags och att det ska förhoppningsvis hjälpa till att ta bort värken.

Han erbjöd sig att gå ut med soporna  =)  så snällt av han..

Pontus följde med Oskar hem idag, så de har lekt hela dagen  =)   han ska ev sova över där i helgen.
På söndag är det ju loppis, vad jag längtar, för jag tycker att det är så kul, men jag har ett problem, jag kan inte lyfta lådorna, än är det ju inte söndag så mirakel kan ju ske, att värken försvinner.....Nu på bolibompa så är det de fixar rummet, Pontus vill ha ett luleå hockey rum  =)  han vill anmälla sig dit, vet inte vad bostaden skulle säga om man gjorde om rummet  =)Pontus skolfoto
Igår fick jag detta kort på Pontus, hans skolfoto. Han ser så stor ut, min lilla stora kille  =) <3 <3 <3

Ikväll kommer ett nytt avsnitt av Greys, eller det kanske man kan få hem imorgon det är ju kl 21 ikväll i usa.
Jag känner mig så handikappad som inte kan göra något hemma, som att städa, fixa iordning hemma, i helgen MÅSTE det STÄDAS här, det är vidrigt..... vi får hjälpas åt att göra det imorgon, dammråttorna anfaller snart.......
Är det någon som ska in till stan på måndag vid 10.30? jag skulle gärna vilja åka med in till stan då, jag ska till kuratorn då mellan 11-12  =)   så om nån ska åka in åker jag gärna med in.
Jag har fått världens blåmärken på magen av sprutorna, jag ser blåslagen ut. Har även några på benen, har väl lätt att få blåmärken nu. och näsblod får jag titt som tätt oxå.

Ingen kanelbulle fick jag idag heller, det är ju kanelbullens dag idag.


Är det någon som ser en bra serie som man kan ta hem? kom gärna med ett tips eller flera tips.


Jag och Marie skulle ju baka på lördag, men det blir nog inte, för hon har feber till och från och är snorig, så vi baka en annan dag istället. Skulle vilja baka bullar, vanliga bullar och solskensbullar vill jag baka, någon som vill baka bullar med mig?? måste ha hjälp att baka ut och att ta ut och i  plåten från ugnen..

Idag fick jag den andra tunikan som jag vann på tradera, helt ny, med lappar på, tror att säljaren hade köpt den på rea, för man såg att det va borttaget en prislapp, men ny priset va 399kr, jag betalade 50kr och då är frakten inräknad. Så jag gjorde en bra affär. Byxorna som jag fick igår kunde jag ha, så de ligger i tvättmaskinen nu. fick ju även scarfen idag, men den va mindre än vad jag trodde, så det va inget bra köp, tror att den kan vara för liten på huvudet, ska testa den senare och se  om det går att knyta den.
Inget bra på tvn ikväll, funderar på att kanske försöka börja sticka igen, men då behöver jag kanske ha garn till det, har olika garn, men inte så det räcker till ett par tjocksockar, om man nu inte gör dom i olika färger, det kanske går, beroende på vilka färger jag har på garnet. Kanske jag ska försöka ta mig till garnaffären här i Holmsund, kanske de har fått in nåt fint garn. Förra hösten så stickade jag 4 st tröjor, 2 st till Pontus, 1 till Lukas och 1 till Gabriel, sen gjorde jag halskrage oxå, men på Pontus ena så blev resåren dålig, så då måste jag ju sticka en ny, Sen stickade jag en till Patrik och 1 till Lukas.. Det blev några tjocksockar oxå  =)  De kanske man ska ta och börja med, bra julklapp, sen när jag fastnar eller behöver hjälp så springer jag upp till Helen  =)

Nu har jag inget mer att skriva om.
jag hoppas på en bättre dag imorgon med mindre värk/kramp i benet...

Hejsvejs.


LyckoBingo.com

ForHair.se

Senap webbyrå

The Slanket

Gratisbio.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar