måndag 15 oktober 2012

En ny vecka

En ny vecka har börjat. Igår var jag så trött hela dagen, orkade inte göra något, låg i soffan och bara var, halv sov där halva kvällen tror jag. Sen kom Maria upp en sväng för Patrik och Johan skulle spela lite, så vi satt och surrade en del, alltid lika trevligt.

Idag har jag tagit det lugnt, ska iväg och köpa garn till sockarna som Rita har vunnit, funderar på att ha en till utlottning på tjocksockar om intresse finns, då håller jag mig sysselsatt om dagarna  =)  eller om man vill beställa ett par sockar så kan jag sticka oxå, det går åt 2 nystan till vuxen storlek och då får man betala för garnet 115kr.  Jag gör en till utlottning så skriv upp er om ni vill vara med på utlottningen innan söndagen den 21 oktober kl 12.

Har kört igång en maskin, insåg att jag måste tvätta lite scarfar.

Nu har jag hunnit vara iväg och köpt garnet och fikat på Nisses med Erika. Så nu är det bara att sätta igång att sticka, vet inte hur jag ska göra det ska in 3 färger, rosa, grått och vitt, får klura ut hur jag ska få in alla färgerna.

När jag gick i trapporna så kände jag att ryggen och benen inte var på min sida idag, inget styrka i benen och ryggen värker lite idag, men man ska väl inte klaga, har ju haft ondare.

Hade tänkt gå och hämta Pontus, men det klarar inte min rygg att gå dit  =(

Iveckan så kommer ev en överraskning till en här hemma, han har varit så snäll när han har varit här, hjälpt till med olika saker, så jag vill visa min uppskattning för all hjälp. Men jag säger inte vad det är eller till vem det är till förrän personen i fråga har fått grejen.


Denna vecka ska vi ha Linas matkasse, det va riktigt bra saker, men kassen kommer ikväll så vi får äta något annat idag, kanske det får bli pannkaka, Pontus har varit sugen på det hela helgen, och jag gillar det oxå.


Imorgon är det dags för blodprovstagning och läkarbesök, jag ska träffa Åsa mellan blodprovstagningen och läkarbesöket, blir att ta lunch då, sen ska Sophie följa med mig på läkarbesöket, det känns bra för då har man ett par extra öron så man inte missar nån fakta och jag tyckte att det var så skönt när hon följde med mig sist..
Så då får man väl veta om det blir cellgifter på onsdag, är lite osäker på det när jag hade dåligt med vita blodkroppar i förra veckan, men det kan ju ha blivit bättre under helgen.
Om det blir cellgifter på onsdag så ska Erika följa med, så då ska vi sitta och pyssla, hon skulle sy och jag ska sticka  =)


Ingen post har kommit ännu, kanske inte får nån post idag, det brukar bara vara en massa roliga räkningar.... de skulle man vilja slippa. Tänk om man slapp att en månad vara utan räkningar, då skulle man kunna köpa grejer man behöver, laga bilen som Patrik klagar över hela tiden, man kan ju drömma iallafall.  =)   ska lösa in min trisslott, och ta en ny lott, men man ska ha den där vinnar känslan och den har jag inte fått ännu så jag får avvakta lite tills den kommer så jag vinner miljonerna....

Nu kom posten.... och det var ingen rolig post..


Nä nu ska jag avsluta.

Skriv upp er om ni vill vara med på en ny utlottning   =)


Hejsvejs

1 kommentar:

  1. Självklart vill jag vara med i den nya utlottningen :-)
    Kram Charlotte

    SvaraRadera