söndag 21 oktober 2012

Nu är det söndag igen

Söndag igen, denna vecka är över. En ny börjar imorgon.
Imorgon har jag tid hos kuratorn vid kl 11-12, efter det har jag inget att göra.

Pontus har fortfarande lite feber, Patrik ringde sjukvårdsupplysningen idag och de sa att vi inte ska ge honom någon mer alvedon, och kolla febern i morgon bitti och om han då har över 37.6 så ska vi ringa vårdcentralen. Så det är bara att avvakta och se.


Jag hade inte så många som ville vara med i utlottningen av tjocksockar, så jag tänkte att de två som ville vara med får var sitt par, och det är Charlotte.B. och Erika, så ni får tänka ut vilken storlek ni vill ha och färg och meddela mig  =)


Jag hoppas att jag får tillbaka min smak i veckan, vi hade ju funderat på att gå ut och äta på kina och då vill man ju ha lite smak, har ju ett idrottshäfte och det går ju ut den 1 november, och man får då 3 rätter, förrätt, varmrätt och efterrätt  för 250kr om jag har förstått det rätt och då är det för 2 personer oxå.

Sov länge idag, lite för länge, , men hade svårt att somna igår, hade sådan värk, så jag vet inte riktigt när idag jag somnade.

Idag blir det fisk till middag, spätta som ska vara i en sås,  Nu ska vi inte ha någon mer matkasse har vi bestämt, eller jag har bestämt det, visst man får testa på olika rätter men en del är så konstiga.

Kom ju på att vi skulle kanske ha åkt och handlat för veckan som kommer, så man har alla grejer hemma, så jag ska sätta mig och se vad vi behöver handla hem..Hejsvejs

1 kommentar:

  1. Åh så bra att det inte var fler som ville vara med och vinna tjocksockar, för då betyder det ju att jag kommer att få ett par nu!! :-)))
    Kram Charlotte

    SvaraRadera