söndag 14 oktober 2012

Lördagen gick snabbt idag

Oj vad denna dag har gått fort.
Sov ganska så länge idag, vilket va skönt.
Vek ihop all tvätt som låg i soffan, det blev stora högar med ny vikt tvätt, satt sen och stickade lite på ett par tjocksockar som jag började med igår, men har nu stickat klart det paret idag, började med en mindre storlek, hade lite garn över hemma så tänkte sticka lite. 

Komihåg att anmäla er till utlottningen av tjocksockar, innan kl 12, sen drar jag vinnaren  under eftermiddagen, och skriver här i bloggen vem som vinner  =)     spännande Idag så kom Charlotte och hälsade på vid 15 tiden tror jag hon kom, vi satt och pratade  en bra stund, det blir ju inte att man träffas så ofta, men brukar passa på när hon är här nere och hälsar på om tiden finns  =) mycket trevligt var det. Sen åkte hon vid 18 tiden.

Efter det har jag inte gjort så mycket, suttit och stickat lite, det är väl allt.

Pontus har fått boka det nya skylandersspelet som ska släppas den 19de, han fick betala det själv för pengarna som han fick för leksakerna  som jag sålde på loppisen, så hela kvällen har han pratat om det där spelet, vi försökte förklara att det är ett tag kvar innan du får det, men det gick inte hem.


Måste säga att värken i ryggen har blivit mindre så medicinen hjälper, och nu kan jag även lyfta vänster ben lite, det kunde jag ju inte igår, så det måste ha varit något som låg i kläm i ryggen, så det känns bra, blev som orolig när jag inte änns kunde lyfta det 1 cm igår.


vi ser på den nya Batman filmen, de säger att det är den bästa batmanfilm som är gjord, men det kan jag inte hålla med om, har sett bättre batman filmer..


Nu ska jag fortsätta att sticka lite.

Hejsvejs


1 kommentar:

  1. Riktigt trevligt att få träffa dig i lördags ♥ Det blir ju rätt långt mellan gångerna eftersom jag bor 14 mil bort, men tur det även finns telefoner och internet :-)
    Kram Charlotte

    SvaraRadera