måndag 20 augusti 2012

2 Dagar kvar

Den andra tanden är borta

redo för första dagen i skolan


Idag fick jag vara med på uppropet, fick antibiotikan redan kl 5.30 så jag skulle hinna vara klar innan kl 7, jag frågade igår sköterskan om vi kunde börja så jag var klar kl 7 för jag ville vara med på sonens upprop i skolan, då sa hon att hon kunde komma in 5.30 och ge mig det då, det var så snällt av henna.
När jag skulle gå 06.55 ut till bilen kom de på att de skulle ju ta blodprover på mig, då blev jag stressad för det för det finns inte några ställen att sticka mig just nu, hon försökte i 10 minuter så frågade hon när min skjuts skulle komma, då sa jag att han är redan här, så då sa hon att vi tar proverna ikväll eller i morgon bitti, skönt. Så då sprang jag ut till bilen och åkte hem.

Sen var vi på uppropet, de är 18st i klassen.
Pontus va så rolig, hans fröken sa att om de vill ha med sig frukt så går det bra men den ska vara skalad och kan ligga i en burk, då räckte pontus upp handen och säger (man ser att han hade funderat lite) "jag har nästan bara bananer hemma och då har ju jag ett bananskal" han ville nog veta om det var ok att ta den =) sen berättade han om sin nya cykel som han har fått av farmor, att den hade ett häftigt lås som satt fast på cykeln. Jag skrattade så mycket åt det. de har nog mycket att tänka på nu när de börjar i skolans värld, den är ju mycket olik förskolansvärld.
Tror nog att jag var mer nervös än Pontus idag =)


Har nu starta en maskin med tvätt, det behövdes. Robban skulle komma hit en sväng, så jag har gjort iordning kaffe till han, så snart får han komma innan det blir dåligt.

Få se när hemvården kommer idag, ska be dom att det ska droppa i 45min, för det är nog bra för mina kärl, det gjorde inte ont något imorse kändes inget så himla skönt, igår kväll droppade det på i 1 timme ca men det gjorde inget det heller, låg och såg på tvn och åt nachochips och salsa dip, himla gott, det känns nyttigare än vanliga chips, men det är de nog INTE.


Nu är det bara 2 dagar kvar (hoppas jag) man får väl se vad blodproverna visar om de lyckas ta några ikväll eller imorgon bitti. Det är ju viktiga tester som behövs tas så det är bara att bita ihop när de ska göra det, kan säga att det har kommit många tårar när de sticker i vänsterarmen, där gör det SÅ ont, det gör mindre ont när de tar på handen konstigt nog.

nä har inget mer vettigt att skriva om.

Hejsvejs

1 kommentar:

  1. Så bra att du kunde vara med på skolstarten, den vill man ju helst inte missa. Vilken fin sköterska som började jobba tidigare så att du skulle hinna dit i tid :-)
    Kram Charlotte

    SvaraRadera