tisdag 7 augusti 2012

Ännu en dag lider mot sitt slut.


Ja snart är denna dag över. Nu håller jag på att få lite blod hade dåliga blodvärden igen. Det skulle ta 1 1/2 timme men nu har det tagit över två timmar. Ja jag har ändå inget bättre för mig.

Idag kom Ellinor förbi här vi satt och surrade. Började prata om pizza så jag ringde och hörde med Patrik om han kunde köpa pizza åt oss så vi delade på en kebabpizza. Det var gott men tyvärr så för antibiotikan att allt kommer ut lika fort. Men jag åt fil och flingor ikväll och har ännu inte varit på toan.

Vid kl 2 fick jag kur 2 av antibiotikan får 3 gånger per dag.
Efter det vilade jag till kl 16.30 ca det är som att vid två blir jag trött. Har somnat flera dagar vid den tiden.

Imorgon så längtar jag. Ska få antibiotikan redan kl 13.30 och sen får jag åka HEM en liten stund innan nästa kur å längtar att få sitta i soffan sitta på våran toa längtar att vara hemma. Om det går så ska jag göra så på torsdag oxå för det är så att det är inte säkert att jag får komma hem då. Läkaren va in förut och hon sa att de infektionerna jag hade är inte och leka med och att hon har stor respekt för dom då blir man skraj när hon säger så.
Om jag får åka hem om dagarna så går det nog bra. Nog har det gott bra att sitta här oxå men nu är jag less. Behöver miljö ombyte

Alltså denna blodpåse tar ju aldrig slut.


Jag kan säga att jag tjänar inte en förmögenhet på reklamen såg nu att jag har fått ihop 80kr det är alltid något. Så TACK alla som klickar på reklamen fortsätt med det.

Imorgon ska vi äta fläskfilegryta har jag beställt. Ellinor började prata om det förut och då blev jag så sugen på det. Så jag ringde Patrik och sa att det ville jag ha.
Han har lärt sig laga den nu. :-)

Imorgon skulle Robban hälsa på antingen här eller hemma han visste inte vilket.

Nästa vecka börjar min lilla kille fritids då blir det Patrik som har inskolning det blev ju som ändrade planer för det. Denna vecka skulle vi ha haft tillsammans innan skolan började. Han är bjuden på kalas i helgen på lördag så jag så till Patrik att han måste ringa och höra så ingen är sjuk måste ju undvika sjukdomar om det går sen i skolan är det ju lite svårt.
Men sen när det är magsjukans tider hoppas jag att vi klarar oss det är det värsta som finns även om man är sjuk eller inte. Jag fick magsjuka senast i våras det va hemskt. Till slut satt jag med hinken i knät när man satt på toan. Och efter magsjukan fick jag hög feber det va inte heller kul.

Nu börjar jag se ett slut på denna blodpåse som tog minst tre timmar.......

Nu ska jag se om nån har spelat på ruzzle försöker hitta dessa långa ord som ska finnas men hittar de inte men jag har nog en dålig grammatik för vissa ord har jag då aldrig sett.


Hejsvejs.

3 kommentarer:

 1. Jag klickade på alla.. Ska göra det några fler gånger så kanske det blir några kronor och ören.

  SvaraRadera
 2. Ibland så hittar jag ingen reklam på sidan... men jag klickar så mkt jag kan när jag ser dom... ser fram tills du kommer hem imorrn... puss puss

  SvaraRadera
  Svar
  1. He e jag om du undrar // patrik

   Radera