torsdag 9 augusti 2012

Väntar idag med


Väntar på svar. Denna väntan av att få veta är så lång. Ska jag få åka hem eller ska jag få stanna det är frågan. Allt beror på vad de på infektion säger om de tycker att jag ska fortfarande få det i blodet direkt eller om jag kan ta tabletter medicin mot infektionen i armen. Underläkaren var inne förut och sa att hon väntar svar från dom. Så det är bara att vänta och se.


Det gick då bra att sova i det nya rummet oxå lika kallt som det andra.
Har packat ner lite grejer iallafall fall utifall att så är jag ju start klar :-)


Oj vad ni klickade på reklamen igår fick ihop över 100kr så det vill jag tacka för måste nu fixa så man får det utbetalt och det får jag ta hand om när jag kommer hem.

Ska även ringa fk nästa vecka och ändra uppgifter har inte hunnit med det och min handläggare har haft semester.


Såg att jag har några läsare lite överallt i världen. På första plats ligger sverige och ändra plats ligger ryssland och tredje plats ligger england sen har vi fler länder som oxå läser men det är inte så många.


Ska väl fortsätta att sitta och vänta.
Åter kommer sen med domen.

Hejsvejs

3 kommentarer:

 1. Jag håller tummarna att du får åka hem vännen!

  Hmm, fryser du eller är det bara svalt och skönt? Det måste ju gå att öka värmen...eller få nån extra filt eller nåt? Du ska ju inte behöva ligga å frysa!

  Ojoj, är det läsare lite var stans i världen alltså :-)

  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 2. Jagklickade på något i går, vet inte om jag gjorde rätt dock. Du får visa mig sen annars, håller tummarna att du får komma hem idag :) kraaaam

  SvaraRadera
 3. Jag klickade nonstop i några minuter för att se om det skulle märkas :-) / Marie

  SvaraRadera