onsdag 8 augusti 2012

väntar på tiden


Idag vill jag att kl ska gå fort fram till kl 14 för då får jag ju permission hem en stund.
Idag hann jag knappt slå upp ögonen så var de inne och frågade om frukost jag sa att jag väntar en stund har precis vaknat.

Sen har läkaren hunnit va inne här oxå och sa att man kan bli illamående och lös i magen det så jag att det har jag redan upptäckt. Hade lite illamående igår kväll men fick en tablett i tid denna gång.


Om jag hinner idag så har jag ju några bilder från Gullvik som är i datorn som jag inte har hunnit sätta ut. Patrik är ändå på jobbet men om vädret är fint passar jag kanske på att sitta ute på gräset en stund har ju varit inne snart över en vecka.

Sköterskan sa igår att jag kommer nog känna mig piggare idag när jag fick blod igår.
Hon så att jag är ju trött pga infektionerna jag har i kroppen och därför vilar jag ju. Och att kroppen behöver det.

Det verkar då bli fint väder idag.

Fick en medicin igår mot infektionen i urinet och den medicinen var hemsk. Det var en stor tablett som de fick mosa för jag kan inte ta stora tabletter. Sen blandade jag i den i sylt tänkte att det kanske går bättre. Men så dåligt det va. Först gick det ganska bra svalde ner med vatten men sen gick det tusan inte det kom upp så då va jag ju tvungen att ringa efter en sköterska och säga att jag fixar inte det här det kom upp.
Om inte tabletten varit så jäkla stor. Men sen hade jag tur för då hittade under läkaren (tror hon är det) en tablett som är mycket mindre så nu behöver jag inte tänka mer på det.
Det som är sen är då tabletten mot infektionen i armen det var sån som jag fick i övik och smakade oxå hemskt och var ännu större. Får se hur det går.

Nu ska jag få in frukost kl 8.30 fil och flingor och 2 glas apelsinjuice.Hejsvejs

2 kommentarer:

  1. skönt att byta miljö en stund ha en bra dag/helena

    SvaraRadera
  2. vad skönt för dig att få åka hem och mysa med familjen, lät inge bra med infektionen. Se till att vila mycket och ta hand om dig/tessan

    SvaraRadera