måndag 13 augusti 2012

Är hemma en sväng

Är hemma en sväng, ska tillbaka till sjukhuset sen för dos 3.

De har satt en nål i armen, det känns lite när man böjer på armen.

Imorrn ska jag va på sjukhuset kl 7.30 för dos 1, hoppas jag får svar imorgon om jag kan få hemvård, vill verkligen inte stanna på sjukhuset i 9-10 dagar, vet inte om denna dag räknas som dag ett. Min läkare skulle skriva en remiss till dom som har hemvård, så jag hoppas på svar imorgon, annars så stannar jag väl kvar på sjukhuset.
Får åka hem en stund på dagarna efter dos 2 denna vecka och under helgen, det fungerar inte att pendla imellan alla 3 doserna, det orkar jag inte med.
och sen har vi ingen barnvakt till pontus heller.

Imorgon är det dags för cellgifterna, har inte fått någon tid om det ännu, kanske får den ikväll.
Hoppas att man mår bra efter den kuren, nu när man har infektion i armen men det borde väl inte ha nån inverkan på måendet hoppas jag.
kan väl inte bli så mycket mer trött som jag är nu.

Det blir att jag ska ta sprutorma för propparna i 6 månader.


Idag blev det pizza, va så hungrig när jag åkte från sjukhuset. det va gott.


Igår när vi kom hem från dos 3 så poppade jag popcorn, när vi skulle åka till sjukhuset på kvällen så luktade det popcorn i hela trapphuset, så då blev jag så sugen på det.

Nu har jag inte så mycket mera att skriva om, komihåg att trycka på reklamen som visas =)

hejsvejs

1 kommentar:

  1. Ja att pendla mellan alla 3 doserna måste vara jobbigt, så jag förstår att det inte riktigt fungerar i längden. Men skönt att du får komma hem en stund iaf, sen så hoppas vi ju på hemvården såklart!! Hoppas svaret går fort att få.
    Kram Charlotte

    SvaraRadera