söndag 12 augusti 2012

Snart är denna vecka över

Söndag idag och veckan är snart slut. Skönt måste jag säga. Det är jäkligt jobbigt att åka in till stan 3 gånger per dag, som tur är har det bara handlat om det i helgen, skulle aldrig fixa att göra det hela tiden, tycker att det är nog jobbigt de här dagarna.

Idag måste jag säga att de har varit snabbare, imorse ringde jag på klockan direkt när vi kom och sa att nu är jag här och är redo, men var väl hemma ändå vid halv 10, de skulle lägga om picclinen oxå-

sen kl 14 var det dags för dos 2, när vi kom in möte vi sköterskan, så då sa jag att nu är jag här och är redo för kl 2 medicinen, så kvart över 2 kom hon in och startade, så vi var därifrån kl 15 ca.

Nu är det bara kvällsmedicinen kvar då.

Har idag varit otroligt trött igen, efter morgonmedicinen, patrik åkte ut till Obbola en sväng, då passade jag på att halvvila en stund, drömde om att vi skaffade en katt.

det måste vara en rejäl infektion som jag fick i armen, om man tänker på hur mycket antibiotika jag får, 3 gånger per dag, och den är ganska stark medicindos, fick ju en annan sort i Övik, men som de sen byte för att jag inte blev bättre pga febern som jag fick hela tiden. Som läkaren här sa att hon har stor respekt för den infektionen/infektionerna som jag fick/har så tror jag att de inte riktigt har sagt allt, hur farlig den är.

Hoppas att de kan drar picclinen imorgon, annars blir det väl att bo på sjukhuset igen om de inte kan det, och det vill jag ju inte. Är så less på den miljön, man blir tusan sjukare att vara där än hemma. det tar ett tag innan man har återhämtat sig därifrån.
det finns inget att göra mer än att sitta i denna säng och lyssna på radion eller se på tvn. Man har inget att prata med om man inte har besök, Pontus vill inte vara där han är inte sig själv och det blir jobbigt.

igår sov Pontus över hos Oskar, det passade så bra när vi skulle in igår kväll och idag på morgonen, då slapp Samuel passa han.


Annars idag har det inte hänt så mycket, har ätit lite frysta hallon och lite till =)


Undra hur länge jag blir på sjukan imorgon, kommer det vara halva dagen eller hela dagen, det är frågan.

ser på "vad blir det för mat" han ska göra iordning musslor, det kan tusan inte vara gott, ser då inte gott ut.
Blev sugen på kräftor och västerbottenostpaj, mums vad gott, måste göra det nån helg.
Jag brukar göra smörgåstårta när jag fyller år, men iår vet jag inte om jag orkar göra det, orkar just nu knappt stå vid spisen, gjorde lite sallad i fredags det va jobbigt. Kanske jag gör en liten ändå, får väl ta några pausar så jag orkar, det är långt kvar innan det är dags nästan 3 veckor =)


nu har jag inte så mycker mer att skriva om.
Ha en fortsatt trevlig kväll


hejsvejs

2 kommentarer:

  1. Kan göra smörgåstårtan åt dig istället, så kan du göra något mindre jobbigt istället, typ solskensbullar / Marie

    SvaraRadera
  2. Jag har inte läst din blogg på några dagar (varit "i skogen"), så nu när jag läst alla inlägg så ser jag att förutsättningarna ändrats lite....Hur blir det med pic-linen? Är det nå risker med att ta ut den? Om de sätter in en ny i andra armen, kommer du få nån medicin i förebyggande syfte för att motverka att det blir nån infektion/propp där också?? Du kan inte åka å få medicinen på vdc i Holmsund så du slipper åka in och ut ända till NUS? Tänker på dig vännen och hoppas att du snart blir bättre och att du får åka hem.
    Kram Charlotte

    SvaraRadera